AD elektro Star Wars

BMW X6 – biele

Zobraziť katalóg
BMW X6 – biele
4,0 1 hodnotení
Elektrické auto pre deti na akumulátorový pohon, s 2.4 GHz diaľkovým ovládaním, EVA kolesá, kožené kreslo, otváracie dvere
Kód:  HRAjd0003 Produktové číslo:  8588006517200

BMW X6 – biele

Splnený sen každého malého chlapca! Biely lakovaný športiak BMW X6 je dokonalou zmenšeninou skutočného auta s úplne reálnymi funkciami a skvelými vychytávkami, vďaka ktorým si malí motoristi užijú jazdu ako nikdy predtým. Kožená sedačka s bezpečnostným pásom už čaká na malých pasažierov. Tým stačí šliapnuť na pedál a autíčko sa vďaka elektronickému riadeniu plynulo rozbehne. Dva motory sa starajú o pohon oboch zadných kolies a ponúkajú hneď tri rýchlosti vpred a tri vzad. Rodičia môžu rýchlosti jazdy kontrolovať aj na diaľku pomocou diaľkového ovládača. Mäkké polymérové EVA kolesá sa postarajú o hladkú a tichú jazdu. Spestrenie prinášajú zvukové efekty, jack konektor na MP3, podsvietená palubná doska a množstvo ďalších vecí.

Kľúčové vlastnosti BMW X6, biele

  • Úžasné elektrické auto pre deti vyzerá ako naozajstné
  • Lakované, v bielej farbe
  • Otváracie dvere a kapota, svietiace svetlá, zvukové efekty, podsvietená palubná doska
  • BMW X6 poháňajú dva 45 W motory
  • Auto ide rýchlosťou 3 – 6 km/h a ponúka 3 rýchlosti vpred a 3 vzad
  • Možnosť ovládania rýchlosti aj zastavenie všetkých funkcií pomocou diaľkového ovládača a núdzovej brzdy
  • Rýchlosť auta možno kontrolovať pomocou diaľkového ovládača
  • Mäkké polymérové EVA kolesá zabezpečujú hladkú a tichú jazdu
  • Kožená sedačka s bezpečnostným pásom
  • Skvelá výbava v podobe prípojky MP3
  • Nabíjací adaptér súčasťou balenia
  • Ideálne pre deti 3 – 8 rokov

BMW X6 v plnej výbave

To, že ide o elektrické autíčko pre deti, ešte neznamená, že nebude perfektne vybavené. Deti sa môžu tešiť na otváracie dvere i kapotu, funkčné svetlá a aj podsvietenú palubnú dosku. Bude to ako v skutočnom aute. Tým ale zábava ani zďaleka nekončí! BMW X6 prináša množstvo zábavy vďaka tlačidlám na zvukové efekty a jack konektoru na MP3, takže neobmedzenej zábave nestojí nič v ceste.

Nabi a choď!

Činnosť a údržba bieleho elektrického auta pre deti BMW X6 sú veľmi jednoduché. Autíčko stačí nabiť a občas očistiť od prípadných nečistôt. Dva 12 V motory s výkonom 45 W nabijete pohodlne pomocou priloženého adaptéra počas 5 – 8 hodín. Rýchlosťou 3 – 6 km/h bude auto jazdiť približne 2 – 3 hodiny.

Rozmery:
115 × 53 × 64 cm

Hmotnosť:
18 kg

Nosnosť:
30 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BMW X6 – biele
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BMW X6 - bílé. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BMW X6 - fehér.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií