PET AD homeoffice

Bosch BBHMOVE3N

Zobraziť katalóg
Bosch BBHMOVE3N
4,0 1 hodnotení
Tyčový vysávač 2 v 1, nádoba na prach 0,3 l, umývateľný filter, 2 stupne výkonu, elektrická kefa, doba prevádzky 15 min, doba nabíjania 12 - 16 hod.
Kód:  EAD1432t8 Produktové číslo:  BBHMOVE3N Stránky výrobcu

Bosch BBHMOVE3N

Inovatívny dizajn spojený s vysokým výkonom vám ponúka šikovný a praktický bezdrôtový akumulátorový vysávač značky Bosh. Ideálne sa hodí pre celú vašu domácnosť, zvlášť potom pre tvrdé podlahy. Funkcia 2 v 1 znamená, že ho možno použiť buď ako ručný či stojací vysávač. Ručný vysávač môžete jednoducho použiť napr. pri vysávaní auta. Práca s ním je veľmi rýchla, precízna a vďaka dobíjacej nikel-metal-hybridovej batérie je navyše šetrný k životnému prostrediu.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi skladná vďaka sklopnému madlu
  • Elektrická kefa
  • Umývateľný filter
  • Samostatne stojaci
  • Ekologický a veľmi výkonný

Vysoký výkon

Bosh je vysávač, ktorý sa pýši minimálnou údržbou a vynikajúcim výkonom. Na výber máte z dvoch stupňov výkonu. Praktický pomocník disponuje umývateľným filtrom, a 0,3 l nádobou na prach, ktorá je súčasťou ručného vysávača. Jej výmenu zvládne naozaj každý. Vysávač je samostojací a tak ho nebudete musieť pri každej pauze opierať o stenu či vracať do dokovacej stanice.

Nenáročný na obsluhu

Bezpochyby vás tiež poteší jeho nízka váha a vskutku jednoduchá obsluha. Navyše ho ide vďaka sklopnému madlu zložiť a uschovať na akékoľvek miesto. Vysávač je dobíjací a doba nabíjania je 12 až 16 hodin. Po nabití potom vydrží 15 minút prevádzky. Batéria Ni-MH radí vysávač do ekologicky úspornej triedy. Pokiaľ chcete kvalitu za rozumné peniaze, s týmto produktom ju máte mať.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch BBHMOVE3N
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH BBHMOVE3N. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch BBHMOVE3N. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch BBHMOVE3N. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch BBHMOVE3N.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií