AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

BOSCH HBG6750W1 Séria 8

Zobraziť katalóg
BOSCH HBG6750W1 Séria 8
5 1 hodnotení
Vstavaná rúra – rozmery 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (V׊×H), objem 71 l, vybavená 10 režimami pečenia, grilom, spodným ohrevom, pravým horúcim vzduchom, rozmrazovaním, ventilátorom, disponuje teleskopickým vysúvaním plechu, príkon 3600 W, 3-vrstvové sklo dvierok, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, studené dvere rúry a tlmené zatváranie dvierok, pyrolytické čistenie rúry, energetická trieda A+, sieťový kábel so zástrčkou súčasťou balenia
Kód:  BOTROV14 Produktové číslo:  HBG6750W1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH HBG6750W1 Séria 8


Vstavaná rúra BOSCH HBG6750W1 ponúka 10 režimov pečenia

BOSCH HBG6750W1 je multifunkčná vstavaná rúra s elegantným bielym vyhotovením, vďaka ktorému sa dokonale hodí do každej modernej kuchyne. Táto rúra je zárukou skvelých výsledkov, k čomu prispieva celý rad moderných funkcií, vrátane desiatich prednastavených režimov pečenia, 4D horúceho vzduchu, či technológie Hotair Eco, ktorá šetrí až 30 % energie. Nechýba ani funkcia pyrolytického čistenia, či jednoduché dotykové ovládanie s TFT displejom. BOSCH HBG6750W1 s objemom 71 litrov patrí do energetickej triedy A+.


7 dôvodov na kúpu vstavanej rúry BOSCH HBG6750W1

  • 4D Horúci vzduch: perfektná distribúcia tepla pre optimálne výsledky na akejkoľvek úrovni
  • AutoPilot: každý pokrm sa perfektne vydarí vďaka desiatim automatickým programom
  • TFT-displej a ovládanie: BOSCH HBG6750W1 sa ľahko obsluhuje vďaka ovládaciemu prstencu okolo farebného textového displeja so symbolmi
  • Pyrolýza: jednoduchá údržba vďaka automatickému čisteniu
  • SoftMove: výklopné dvierka rúry sa vďaka špeciálnemu mechanizmu otvárajú a zatvárajú obzvlášť jemne a ticho.
  • Jednonásobný, úplne teleskopický výsuv: bezpečná a jednoduchá manipulácia s plechmi na pečenie
  • Skoršie dosiahnutie požadovanej teploty pečenia

Vstavaná rúra BOSCH HBG6750W1 má recept na spokojnosť

Vyberte si druh jedla, ktorý chcete pripraviť a využite jeden z programov AutoPilot. Potom stačí už len zadať hmotnosť a o zvyšok sa vstavaná rúra BOSCH HBG6750W1 postará. Druh ohrevu, teplotu a čas program vnútri spotrebiča riadi automaticky. Pripravované jedlo počas pečenia nemusíte podlievať, otáčať ani sa oň inak starať a výsledok bude aj tak dokonalý. Také jednoduché to je so vstavanou rúrou BOSCH HBG6750W1.




Vedeli ste, že...

Rúry BOSCH, vrátane modelu HBG6750W1, prinesú radosť do vašej kuchyne. Ich ovládanie je totiž naozaj jednoduché a prehľadné, to aby ste mali dokonalé informácie o príprave pokrmov, ktora je prekvapivo jednoduchá. Či už ide o najvyspelejšie modely s farebným TFT displejom a otočným prstencom, alebo ostatné rady s otočným voličom, LED a LCD displejmi, nastavenie a ovládanie bude vždy hračka.


BOSCH HBG6750W1 sa postará o perfektné výsledky pečenia

Vstavaná rúra BOSCH s funkciou 4D horúceho vzduchu vám umožní umiestniť jedlo na akúkoľvek zo štyroch úrovní vnútri rúry a zakaždým dosiahnete skvelé výsledky. Inovovaný ventilátor dokáže počas prevádzky meniť smer otáčania a rovnomerne distribuuje teplo do celého priestoru rúry BOSCH HBG6750W1. Toto ale nie je zďaleka všetko: s funkciou 4D horúci vzduch môžete piecť na všetkých štyroch úrovniach zároveň.



Vstavaná rúra BOSCH HBG6750W1 sa ľahko čistí

Pri systéme čistenia pomocou pyrolýzy sa rúra BOSCH HBG6750W1 zahreje na asi 480 °C a zvyšky tuku, či drobné čiastočky potravín vo vnútornom priestore sa spália prakticky na popol. Ten potom stačí jednoducho zotrieť vlhkou handričkou. Stlačením tlačidla sa rúra BOSCH HBG6750W1 vyčistí úplne sama (strop, bočné steny, zadná stena, ale dokonca aj dno a dvierka rúry) a teda namáhavé a časovo náročné čistenie sa tak už nadobro stane minulosťou.



BOSCH HBG6750W1 ponúka vysoký komfort a flexibilitu

Všetky výsuvné systémy firmy BOSCH sú bezpečné a ovládajú sa úplne intuitívne. Ak teleskopický výsuv úplne vytiahnete, špeciálny mechanizmus ho na oboch stranách zabezpečí, aby nedošlo k prevráteniu plechov a ďalšieho príslušenstva. Pečenie tak bude s rúrou BOSCH HBG6750W1 oveľa jednoduchšie a bezpečnejšie.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 600 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,4 cm Hotovo!
Hĺbka
54,8 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Biela Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
71 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

aká je prosím najvyššia teplota pečenia? ďakujem

Diskusia a poradňa k BOSCH HBG6750W1 Séria 8
Príslušenstvo pre BOSCH HBG6750W1 Séria 8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH HBG6750W1 Serie 8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH HBG6750W1 Serie 8.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií