AD elektro AD elektro

Bosch PPS7A6M90

Zobraziť katalóg
Bosch PPS7A6M90
Varná doska plynová, 5 horákov 1/1,75/1,75/3/4kW, Wok horák, iskrové zapaľovanie, poistka zhasnutia plameňa, tvrdené sklo, čierna
Kód:  BOVD33 Produktové číslo:  PPS7A6M90 Stránky výrobcu

Bosch PPS7A6M90

Moderná plynová varná doska od popredného výrobcu Bosch vám ponúkne dostatok priestoru pre prípravu niekoľkých chodov a príloh naraz. Vyniká sofistikovaným dizajnom v čiernej farbe, výkonnými horákmi, jednoduchým ovládaním a skvelými funkciami. Vstavanú varnú dosku ocenia aj väčšie domácnosti. Jednou z predností je dômyselné prevedenie plošného zapustenia. Vybrať si môžete medzi plošným zabudovaním alebo klasickú vstavaním do pracovnej dosky. Povrch dosky je vyvedený z tvrdeného skla, ktoré nielen skvele vyzerá, ale tiež sa veľmi ľahko udržuje v perfektnom stave.

Kľúčové vlastnosti

  • Technológia FlameSelect pre presné regulovanie výkonu horáka
  • Deväť stupňov výkonu
  • Päť plynových horákov (vrátane Wok horáku pre veľmi výkonné varenie)
  • Ovládací prvok MainSwitch deaktivuje celú varnú dosku jedným stlačením
  • Elegantné prevedenie z tvrdeného skla
  • Elektrické zapaľovanie v gombíku

Dômyselný dizajn

Vstavaný spotrebič ponúka päť rôzne veľkých plynových horákov s odlišným výkonom, preto môžete bez obmedzenia využívať rôzne veľké nádoby pre ohrev. Samozrejmosťou je aj špeciálny Wok horák pre extra výkonné varenie. Varná doska disponuje mechanickým ovládaním s využitím mečovitých gombíkov. Ovládací panel je umiestnený na prednej strane pre lepší prístup. Poteší vás komfortné zapaľovanie v gombíku aj praktický hlavný spínač MainSwitch, vďaka ktorému je možné jediným stlačením vypnúť celú dosku.

Praktické funkcie a moderné technológie

Unikátna varná doska disponuje inovatívnou patentovanou technológiou FlameSelect, s ktorou môžete pohodlne manuálne regulovať výkon horáka v rozpätí od 1 až do 9 stupňov. Bezpečnostnú funkciu plní integrovaná poistka zhasnutia plameňa, ktorá v prípade náhleho sfúknutiu plameňa (napríklad pri prievane) celú dosku deaktivuje. Samozrejmosťou sú nepriľnavé rošty, ktoré vám pri ohreve pokrmov dodajú potrebnú stabilitu.

Doplňujúce vlastnosti:

Horáky:
vzadu vpravo - silný horák, 3 kW
vľavo - horák WOK, 4 kW
uprostred vzadu - normálny horák, 1,75 kW
uprostred vpredu - úsporný horák, 1 kW
vpredu vpravo - normálny horák, 1,75 kW

Rozmery na zabudovanie:
610 × 480 mm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch PPS7A6M90
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH PPS7A6M90.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií