AD elektro Motorola EDGE 50

Bosch PSB 500 RA

Zobraziť katalóg
Bosch PSB 500 RA
4,7 6 hodnotení
Príklepová vŕtačka príkon 500W, pravý/ľavý chod, prepínač funkcií skrutkovanie/vŕtanie/vŕtanie s príklepom, mikrofiltračný systém pre vŕtanie
Kód:  BOC030b Produktové číslo:  0.603.127.021 Stránky výrobcu

Bosch PSB 500 RA

Pustite sa rýchlo a jednoducho do práce s novou príklepovou vŕtačkou BOSCH. Vŕtanie nikdy nebolo jednoduchšie a teraz ho zvládne naozaj každý. Jednoduchý systém ovládania spoločne s výkonným motorom z vás urobia profesionála v priebehu pár minút a s vŕtačkou zvládnete kúzla, na ktoré by ste si nikdy predtým netrúfli. Výmena vrtákov aj všetky nastavenia režimov sú neuveriteľne ľahké. Súčasťou vŕtačky je aj zabudovaný systém na odsávanie prachu, vďaka ktorému vyvŕtate všetky diery bez nepríjemnej špiny všade okolo. Vrhnite sa teda do úprav vášho bytu či domu ihneď s vŕtačkou BOSCH.



Profesionálom naozaj každý


Kompaktná konštrukcia s rukoväťou Softgrip s mäkkou tlmiacou vložkou vám vŕtanie uľahčí a spríjemní viac, než akákoľvek iná vŕtačka. Spoločne s nízkou hmotnosťou len 1,5 kg tak získate skvelý nástroj na úpravu domácnosti, ktorý vám zaistí maximálny komfort a výkon. 500 W motor si poradí aj tuhým vŕtaním do betónu, a tak vám aj tie najťažšie práce pôjdu skvele od ruky.



Vŕtanie bez prachu


Vŕtajte čisto a bez nepríjemného prachu všade okolo. Integrované odsávanie prachu s mikrofiltračným systémom BOSCH umožňuje odstraňovať prach priamo od vŕtaného otvoru, a to vo zvislom aj vodorovnom smere. Odpadá tak nutnosť vŕtané miesto špeciálne upratovať a čistiť od nečistôt. Pracujte len maximálne efektívne a nechajte vyspelé technológie šetriť váš čas.



Maximálne komfortné


Vŕtačka BOSCH je vybavená pokročilou elektronikou na riadenie otáčok vrtáka a vy si ich tak môžete nastaviť presne podľa danej situácie. Pomocou spínača v rukoväti si môžete ľahko dávkovať otáčky pri práci a nie je tak problém si napríklad predvŕtať otvory a potom otáčky zvýšiť a dieru dovŕtať. Výsledkom potom budú profesionálne vyvŕtané diery bez nepríjemných prasklín.



Maximálne praktická


Firma BOSCH zužitkovala svoje niekoľkoročné pôsobenie v oblasti profesionálneho náradia a výsledkom je veľa chytrých funkcií a vylepšení. Kábel má teraz nové vedenie a vďaka závesnému oknu vám už nebude nijako zavadzať. Nastaviť si môžete ako pravý, tak ľavý chod a maximálny komfort pri práci zaistí integrovaný spínač trvalého chodu. Prepínač funkcií skrutkovanie/vŕtanie/vŕtanie s príklepom prácu presne prispôsobí druhu materiálu.


Parametre a špecifikácie:

Funkcie:
Rýchloupínacie skľučovadlo
Mikrofiltračný systém pre vŕtanie
Pravý/ľavý chod
Elektronika Bosch
Rukoväť Softgrip s mäkkou tlmiacou vložkou
Použitie: skrutkovanie/vŕtanie/vŕtanie s príklepom

Technické údaje:
Menovitý príkon: 500 W
Výstupný výkon: 260 W
Max. krútiaci moment: 7,5 Nm
Voľnobežné otáčky: 50 - 3 000 min-1
Počet príklepov: 48 000 min-1
Hmotnosť: 1,8 kg

Rozsah vŕtania:
Max. priemer vŕtania do betónu: 10 mm
Max. priemer dier do ocele: 8 mm
Max. priemer vŕtania do dreva: 25 mm

Dodávané príslušenstvo:
Prídavná rukoväť (2 609 002 967)
Prídavná rukoväť (2 609 003 033)
Mikrofiltračný systém Bosch (2 609 255 724)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch PSB 500 RA
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH PSB 500 RA.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií