AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

BOSCH SGS4HVW31E

Zobraziť katalóg
BOSCH SGS4HVW31E + doživotná záruka AquaStop
Umývačka riadu štandardná (60 cm), voľne stojaca a s panelom, energetická trieda E, počet súprav riadu (program ECO): 13×, emisie hluku: C, zásuvka na príbory, odložený štart, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, displej, vodný senzor, aquastop, senzor naplnenia, pripojenie teplej vody, rýchle umývanie, výmenník tepla, extra sušenie a polovičná náplň, výška 84.5 cm, šírka 60 cm, hĺbka 60 cm
Kód:  BOMY178 Produktové číslo:  SGS4HVW31E Stránky výrobcu

BOSCH SGS4HVW31E

Umývanie riadu? S umývačkou Bosch SGS4HVW31E hračka!

Nebaví vás umývanie riadu v ruke? Kúpte si voľne stojacu umývačku riadu Bosch SGS4HVW31E v bielej farbe. Umývačka ponúka široký výber programov, ako je napríklad automatický aj tichý a tiež špeciálne funkcie, napríklad prídavné sušenie. Pre čo najvyššiu flexibilitu a vašu pohodlnosť sú súčasťou umývačky koše VarioFlex, ktoré si ľahko a rýchlo prispôsobíte pre aktuálne potreby umývaného riadu. Príborová zásuvka VarioDrawer je veľmi praktická a šetrí miesto v spodnom koši. Voľne stojaca umývačka Bosch SGS4HVW31E je tichým a výkonným spoločníkom.


Top 5 benefitov voľne stojacej umývačky Bosch SGS4HVW31E, 60 cm

  • Extra sušenie: voliteľná funkcia pre prídavné sušenie
  • 7-zónový displej: zobrazuje zostávajúci čas a bežné informácie, ako napríklad chýbajúce prostriedky
  • Koše VarioFlex a príborová zásuvka
  • VarioDrawer: rozšírené možnosti nastavenia a viac miesta na všetkých úrovniach
  • AquaStop: 100 % ochrana pred škodami spôsobenými vodou, garantovaná po celú dobu životnosti spotrebiča
  • Motor EcoSilence: obzvlášť úsporný a tichý pri prevádzke s mimoriadne dlhou životnosťou.

Flexibilné koše a praktická príborová zásuvka

Úplne nový dizajn košov ponúka maximálny priestor, stabilitu a flexibilitu. Systémy košov Bosch sa dokonale prispôsobia všetkým vašim potrebám, poskytujú mimoriadnu stabilitu a inovatívne možnosti využitia priestoru. Vďaka sklopným tŕňom a etažérom pojmú aj objemný riad vrátane hrncov a panvíc. Horný kôšjemožnénavyševďakasystému Rackmatic výškovo polohovať, a to až o 5 cm aj pri plnom naložení. Výsuvná príborová zásuvka Vario nahrádza klasický kôš na príbory, a tým uvoľní veľa miesta v spodnom koši. Zmestia sa do nej okrem príborov aj naberačky, metly a šálky na espresso. Umyjete tak pohodlne viac riadu.

Voľne stojaca umývačka riadu Bosch SGS4HVW31E má výkonný, úsporný a tichý motor

Voľne stojaca umývačka riadu Bosch SGS4HVW31E s pohonom EcoSilence Drive poskytuje vysoký výkon umývania a zároveň nízku hlučnosť. Je vybavená bezuhlíkovým motorom šetriacim energiu, ktorý optimálne znižuje hluk vznikajúci trením a zabezpečuje oveľa plynulejšiu a tichšiu prevádzku. Technológia ActiveWater zas pomocou cielenej distribúcie vody, filtračnej technológie a rýchlejšiemu ohrevu zaisťuje ekologické oplachovanie a dokonalý výsledok umývania. Užite si tichú a čistú domácnosť s umývačkou riadu Bosch SGS4HVW31E.


Vedeli ste, že ...

Umývačky Bosch, ktoré nemajú vonkajší displej, premietajú na podlahu informáciu, či už umývací proces skončil. Buď v podobe zostávajúceho času TimeLight, alebo červeného bodu InfoLight. Novinkou je StatusLight – ľahko viditeľná kontrolka v ľavom hornom rohu umývačky, ktorá indikuje, či umývačka beží alebo už je pripravená na vyloženie. Presne tak viete, že umývačka doumývala.


Plné využitie sily čistiacich prostriedkov

Vďaka dávkovaciemu asistentovi vypadne umývacia tableta priamo do malej záchytnej misky vpredu na vrchnom koši na riad. Cielený prúd vody rozpustí tabletu kontrolovane a rýchlo. Umývací prostriedok sa rozdelí rovnomerne po celom vnútrajšku umývačky, a tak dosiahnete vždy optimálny výsledok umývania.

Automatický aj tichý program

Neviete si rady, ktorý program vzhľadom na naplnenosť umývačky vybrať? Zvoľte automatický program, ktorý sám spozná mieru zašpinenia riadu a optimálne určí teplotu umývacieho cyklu aj dĺžku sušenia. Voľne stojaca mývačka riadu Bosch SGS4HVW31E disponuje aj programom tichým, a tak môžete pustiť umývačku bez obáv trebárs cez noc alebo počas návštevy. Celkovo má v ponuke 6 programov, a to Eco (50 °C), Auto (45 – 60 °C), Intenzívny (70 °C), Hodinový (65 °C), Tichý (50 °C) a Obľúbený. Súčasťou ponuky je tiež prídavné sušenie ExtraDry, funkcia Polovičná náplň a SpeedPerfect+.

Doživotná záruka AquaStop a desaťročná záruka proti prehrdzaveniu vnútorného plášťa umývačky

S voľne stojacou umývačkou riadu Bosch SGS4HVW31E máte 100 % ochranu proti nehodám spôsobeným vodou, a to po celú dobu životnosti spotrebiča. AquaStop predstavuje systém, ktorý sa skladá z dvojstennej prívodnej hadice, bezpečnostného ventilu a záchytky s plavákovým spínačom. Ochrana proti škodám spôsobeným vodou je garantovaná spoločnosťou Bosch. Navyše máte desaťročnú záruku proti prehrdzaveniu vnútorného plášťa umývačky.


Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Energetická trieda
E Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
94 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
13 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,75 h (225 min) Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
E Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
94 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
13 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,75 h (225 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
9,5 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
C Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla, Extra sušenie Hotovo!
Programy umývania
Rýchly, Polovičná náplň Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Odnímateľný vrchný kryt, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
84,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,9 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,65 m (1,65 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zaujala mne tato myčka a chtěla bych se zeptat jak hluboká je myčka i s místem potřebným k montáži (přípojka vody, elektřiny, odpadu). Máme kuchyňskou desku hlubokou přesně 60cm, plánujeme odmontovat víko, aby se nám pod ni vešla (výška 81,5 po odmontování víka by měla být dostačující), ale zajímá mne jestli je 60 cm hloubka konečná i s místem na montáž přípojek nebo přípojky přečnívají oněch 60 cm? Moc děkuji, Alena

Dobrý den, dá se odmontovat horní kryt? Jaká je případně výška myčky po odstranění horního krytu? Děkuji

Diskusia a poradňa k BOSCH SGS4HVW31E
Príslušenstvo pre BOSCH SGS4HVW31E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SGS4HVW31E.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií