AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bosch WAW32640EU + Bosch WTW85530BY

Zobraziť katalóg
Bosch WAW32640EU + Bosch WTW85530BY
Set spotrebičov - práčky a sušičky, práčka: A+++, náplň 9 kg, 1600 otáčok, objem bubna 65 l, hlučnosť 48/74 dB, LED displej, i-DOS, VarioPerfect, TouchControl tlačidlá, funkcia pauza, EcoSilence Drive, vnútorné LED osvetlenie, bezstupňová množstevná automatika, sušička: 9 kg, A++, vnútorné osvetlenie bubna, hlučnosť 65 dB, objem bubna 112 l, SelfCleaningCondenser, veľký LED displej
Kód:  BSHset001 Produktové číslo:  3264085530 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch WAW32640EU + Bosch WTW85530BY Predaj skončil

Bosch WAW32640EU + Bosch WTW85530BY

Pokiaľ chcete postaviť práčku a sušičku na seba, je nutné k setu dokúpiť vhodný medzikus, ktorý nájdete v záložke "Príslušenstvo".

Bosch WTW 85530BY

Kondenzačná sušička Bosch WTW 85530 BY je zariadenie, ktoré si pre jeho technológie a ďalšie vlastnosti obľúbite. Sušička je vybavená tepelným čerpadlom a naraz pojme až 9 kg bielizne. Kombinácia jej vysokej účinnosti a nízkej spotreby ju radí do energetickej triedy A++. Nebude vás obťažovať hlukom vďaka tichej prevádzke, ktorá neprekročí úroveň 65 dB.

Šetrná starostlivosť o vašu bielizeň

Funkcia SelfCleaning Condenser vás zbaví manuálneho čistenia kondenzátora. Stará sa totiž o jeho automatický preplach počas fázy sušenia, pomocou AutoDry potom nastavíte všetky časovače a senzory pre jednotlivé programy pomocou jedného otočného kolieska. Veľký antikorový bubon má špeciálnu štruktúru a unášač s mäkkým povrchom SensitiveDrying, takže starostlivosť aj o vašu najjemnejšiu bielizeň tak bude vždy šetrná. Zvoliť si môžete aj špeciálny cyklus našuchorenia pomocou pary.

Odloženie konca sušenia

Na veľkom LED displeji sa zobrazuje okrem zostatkového času aj aktuálna fáza, v akej sa daný program nachádza, časová predvoľba a možno na ňom aj počas chodu nastaviť niektoré ďalšie parametre. Praktická je možnosť odloženia konca sušenia až o 24 hodín, pri návrate z práce tak budete mať všetko hotové. Rýchlejšie sušenie (až o 35 min) sa postará o ďalšiu úsporu vášho času. Na koniec programu vás upozorní zvuková signalizácia.

Kľúčové vlastnosti sušičky Bosch WTW 85530 BY:

  • Úspornosť (A++)
  • SelfCleaning Condenser - automatické čistenie kondenzátora
  • Tichá prevádzka
  • Rýchle sušenie
  • Šetrné sušenie SensitiveDrying

Bosch WAW 32640 EU

Automatická, spredu plnená práčka Bosch WAW 32640 EU je skvelým a efektívnym pomocníkom na špinavú bielizeň. Moderný spotrebič bol vyrobený v Nemecku a disponuje inovatívnym dizajnom aj precíznym dávkovacím systémom, ktorý efektívne šetrí vodu a prací prostriedok.

Výkonná práčka Bosch patrí do energeticky úspornej triedy A+++, preto je až o 30 % šetrnejšia ako ostatné práčky rovnakej triedy v kategórii 9 kg podľa smernice EU 1061/2010. Za rok spotrebuje len 152 kWh energie, oproti štandardnej hodnote 217 kWh/rok, čo je skvelým ekonomickým riešením do každej domácnosti.

Ak pravidelne periete veľké množstvo bielizne, poteší vás 65 l XXL bubon, ktorý naraz pohltí až 9 kilogramov náplne. VarioDrum antikorový bubon navyše umožňuje veľmi šetrné a intenzívne pranie. Komfortné nakladanie aj vyberanie bielizne zaistí široký plniaci otvor.

Unikátny spotrebič je vybavený extra tichým motorom EcoSilence Drive s vyšším výkonom, extrémne vysokou spoľahlivosťou aj mimoriadne nízkymi vibráciami. Na tento motor dáva Bosch desaťročnú záruku.

Inteligentné programy prania

Práčka Bosch ponúka veľký LED displej s ukazovateľmi priebehu programu, nastavenej teploty, počtu otáčok, zostatkového času v minútach, a nastavenie konca prania až o 24 hodín. Všetko ľahko a rýchlo nastavíte pomocou prehľadného ovládacieho panela, TouchControl tlačidiel a otočného voliča.

Vybrať si môžete z mnohých inteligentne navrhnutých programov, ktoré sa dokonale postarajú aj o tú najjemnejšiu bielizeň. Medzi najzaujímavejšie nastavenia patrí napríklad veľmi rýchly program SpeedPerfect, jeans/tmavá bielizeň, košele/blúzky, ekonomické pranie EcoPerfect alebo režim pre citlivú pokožku detí či alergikov AllergiePlus/Hygiene. Zvoliť možno až 1600 odstredivých otáčok.

O správne množstvo aviváže a pracieho prostriedku sa postará inteligentný dávkovací systém i-Dos, ktorý na základe druhu tkaniny, množstva bielizne, tvrdosti vody a stupňa znečistenia automaticky nadávkuje správne množstvo pracieho prostriedku. Ročne tak môžete ušetriť až 7062 litrov vody. O bezpečnosť sa stará integrovaná detská poistka proti otvoreniu dvierok a systém AquaStop so zárukou, ktorý chráni práčku pred pretečením.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Spotreba energie
2,12 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
258 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Spotreba energie
2,12 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
258 kWh/annum Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vážení, je součástí setu pračky a sušičky Bosch i spojovací díl nebo je třeba si ho objednat zvlášť? Děkuji

Diskusia a poradňa k Bosch WAW32640EU + Bosch WTW85530BY
Príslušenstvo pre Bosch WAW32640EU + Bosch WTW85530BY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WAW32640EU + BOSCH WTW85530BY.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií