AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Bosch WTR85V00BY

Zobraziť katalóg
Bosch WTR85V00BY
4,8 11 hodnotení
Sušička prádla kondenzačná, energetická trieda A++, kapacita bielizne: 7kg, hlavné funkcie: odložený štart, displej, rýchly program, systém proti krčeniu bielizne a detská poistka, hlučnosť 65 dB, odhad. ročná spotreba energie 212 kWh/annum, špeciálne technológie: SensitiveDrying, rozmery: 59.8×84.2×65.2 cm (Š×V×H), hmotnosť 46.7kg
Kód:  BOSU008 Produktové číslo:  WTR85V00BY Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch WTR85V00BY

Praktický domáci pomocník perfektne usuší až 7 kg bielizne k vašej úplnej spokojnosti. Kondenzačná sušička bielizne s tepelným čerpadlom Bosch WTR85V00BY predstavuje úsporný a tichý produkt s priestranným bubnom z nehrdzavejúcej ocele so špeciálnym povrchom, ktorý sa spolu so senzorickým systémom AutoDry a systémom sušenia SensitiveDrying postará o naozaj bezpečné sušenie. AutoDry systém využíva senzor vlhkosti, aby bola bielizeň usušená priamo na základe vášho nastavenia a systém SensitiveDrying vašu bielizeň jemne našuchorí vďaka miernemu teplému vzduchu vedenému po všetkých stranách. Prehľadný LED displej vás informuje o programoch, teplote, otáčkach, zostávajúcom čase cyklu a k dispozícii máte aj indikátory plnej kondenzačnej nádržky a nutnosti vyčistiť filter. Ovládanie sušičky je veľmi jednoduché, pomocou otočného voliča a TouchControl tlačidiel.

Kľúčové benefity sušičky bielizne Bosch WTR85V00BY

  • Trieda spotreby energie A++
  • Systém šetrného sušenia – SensitiveDrying kombinuje prúdy teplého vzduchu a jemnú štruktúru bubna pre suché oblečenie
  • Hlučnosť 65 dB: príjemne tiché sušenie
  • EasyClean filter: jednoduché čistenie filtra kondenzátora
  • Senzorová technológia AutoDry chráni bielizeň pred presušením a vysokými teplotami

Šetrné sušenie vďaka senzorom

Sušička bielizne Bosch WTR85V00BY disponuje senzormi, ktoré monitorujú teplotu a úroveň zvyškovej vlhkosti. Jedine tak dokáže zabezpečiť optimálny výsledok sušenia vašej bielizne. Tieto senzory navyše chránia oblečenie pred zrazením, príliš vysokými teplotami a presušením.

Vedeli ste, že...

Sušičky Bosch majú senzory, ktoré neustále merajú teplotu a zostatkovú vlhkosť. Vďaka tomu bielizeň usušia presne tak, ako potrebujete. Navyše ju chránia pred príliš vysokými teplotami, presušením a zrazením.

Špeciálny AntiVibration Design

Sušička bielizne Bosch WTR85V00BY disponuje novým dizajnom bočných stien, ktoré napomáhajú k redukcii vibrácií a zlepšujú celkovú stabilitu sušičky. Taktiež bola zdokonalená izolácia, takže aj hladina hluku sušičky Bosch WTR85V00BY je teraz nižšia.

Intuitívne ovládanie

Používateľský komfort je pre firmu Bosch dôležitý, a preto vybavila sušičku WTR85V00BY praktickým otočným voličom, vďaka ktorému v okamihu nájdete tú pravú funkciu alebo program a môžete začať sušiť vašu bielizeň. Všetky informácie sa vám okamžite zobrazia na dostatočne veľkom a prehľadnom displeji. So sušičkou Bosch WTR85V00BY budete mať všetko pod kontrolou.

Bosch WTR85V00BY suší aj citlivé textílie

Pre mnoho sušičiek sú citlivé veci ako vlna, perie, športové a fitness oblečenie tabu. To ale pre sušičku Bosch WTR85V00BY problém nie je. Sušička bielizne si s vaším oblečením poradí s náležitou starostlivosťou.

Rýchly program

Potrebujete čoskoro vyraziť preč a chcete mať oblečenie suché? V tom prípade vám príde vhod rýchle usušenie počas 40 minút. To je úplne ideálne, ak chcete v sušičke Bosch WTR85V00BY usušiť menšie množstvo syntetického oblečenia a tenkých tkanín. Sušička je taká účinná, že oblečenie si po skončení cyklu môžete ihneď obliecť.

Viac miesta na život

Sušička bielizne Bosch WTR85V00BY sa stane skvelou investíciou, pretože vám podstatne uľahčí život a ušetrí veľa miesta v domácnosti. Už nebudete musieť chodiť napríklad na balkón a vešať bielizeň na šnúry, alebo rozkladať veľké sušiaky, ktoré zaberajú veľa miesta. So sušičkou si doprajete komfort a mäkkú, príjemnejšiu bielizeň.

  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Spotreba energie
1,69 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
212 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,69 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
212 kWh/annum Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
65,2 cm Hotovo!
Šírka
59,8 cm Hotovo!
Výška
84,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
46,7 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie sušičky
Odložený štart, Displej, Rýchly program, Systém proti krčeniu bielizne, Detská poistka Hotovo!
Súprava na pripojenie k odpadu
Nie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň,potrebujem sušičku maxim. rozmery 50x50 alebo 50x40 najlepšie Bosch. Poradite mi? Ďakujem

Dobrý den, chci se zeptat máme starší pračku bosch WAT28480CS jestli bude na ni pasovat sušička bosch WTR85V00BY a jaký spojovací kus a zda má sušička přpipojení na odpad. Děkuji.

Dobry den, mozem dat susicku Bosch WTR85V00BY na pracku SAMSUNG WW80J5446FW/ZE ak ano aky spojovaci kus potrebujem a co treba dokupit na susucku aby som ju napojil na odpad

Dobrý deň, chcem sa spýtať, aké napojenia potrebuje táto sušička. Stačí ju zapojiť do elektrickej siete, alebo potrebuje aj napojenie na odpad vody (podobne ako vypúšťacia hadica práčky). Ďakujem za info.

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať aký medzikus by pasoval ak máme práčku WAQ28422 a sušičku Bosch WTR85V00BY. Ďakujem

Dobrý den, vybral jsem tuto sušičku k již zakoupené pračce WAN28160CS. Doporučíte prosím vhodný mezikus? Děkuji Chalupský

Dobrý deň, aký medzikus potrebujem k tejto sušičke na práčku Bosch WAN24160BY . Ďakujem

Dobrý deň, je možné na túto sušičku dokúpiť práčku bosch WAB24262BY ? Nakoľko ich hĺbka je rôzna . A aký medzikus bez výsuvu by bol vhodný ? Ďakujem.

Dobrý den, je tato sušička kompatibilní s pračkou Bosch WAN24160BY a případně BOSCH Spojovací sadou WTZ20410 (při instalaci sušičky na pračku)? Dále bych se chtěl zeptat, zda v případě navrtání spojovací sady na pračku není narušena záruka na pračku. Mnohokrát děkuji

Dobry den prajem ! Chcel by som sa informovat ci na pracku Bosch WAN24261BY (hlbka 55cm) pasuje z hora zo susickou typu BOSCH WTR85V00BY (hlbka 63,6cm) Sirka oboch sú rovnaké. Dakujem.

Diskusia a poradňa k Bosch WTR85V00BY
Príslušenstvo pre Bosch WTR85V00BY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WTR85V00BY. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH WTR85V00BY.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií