AD homeoffice PET

BOSE 251 biele

Zobraziť katalóg
BOSE 251 biele
Reproduktory – vhodné do extrémnych teplôt a horších poveternostných podmienok, basová ozvučnica s väčším počtom komôr, široké a rovnomerné rozloženie zvuku, súčasťou balenia sú držiaky
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  BOS904o1 Produktové číslo:  B 024644

BOSE 251 biele

BOSE 251 sú odolné vonkajšie reproduktory do miest, kde si chcete užívať kvalitný stereo zvuk v širokej priestorovej oblasti. Prináša totiž vašu obľúbenú hudbu do vonkajšieho prostredia, navyše s plným zachovaním jej kvality - špeciálna konštrukcia garantuje rozptyl zvuku do celého priestoru a vy tak dostanete zvuk s čírymi výškami a jasnými basy. Prispôsobiteľné nástenné držiaky umožnia zavesiť reproduktory v ľubovoľnej orientácii (horizontálne alebo vertikálne).

Elegantný biely dizajn zaručuje, že reproduktory Bose 251 skvele zapadnú do každého exteriéru. Zariadenie je vysoko odolné proti všetkým poveternostným podmienkam - sneh, dážď, slaná voda či extrémne výkyvy teplôt, nič z toho reproduktory neohrozí. Obdržíte tak obrovskú výdrž kombinovanú so skvelou kvalitou reprodukcie hudby. Vonkajší výkon reproduktorov je obohatený o ozvučnicu s väčším počtom komôr, ktoré minimalizujú počuteľné skreslenie.

Basový reproduktor (13,4 cm) produkuje hlboké, plné basy s minimálnym skreslením zvuku, dva širokopásmové meniče (6,35 cm) poskytujú konzistentný a realistický zvuk v celom počuteľnom spektre. Konštrukcia s použitými minerálnymi a sklenými vláknami v polypropylénovej skrini poskytuje vysokú trvanlivosť voči extrémnym podmienkam.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE 251 biele
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE 251 bílé.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií