Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BOSE SoundDock Portable

Zobraziť katalóg
BOSE SoundDock Portable
Dokovacia stanica prenosná hudobná základňa pre iPod, WaveMusic technológie pre šírenie zvuku, patentované spracovanie signálu, 1x AUX IN, diaľkové ovládanie
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  BOS801c Produktové číslo:  SoundDock Portable Stránky výrobcu
BOSE SoundDock Portable 213,29 € Zánovné

BOSE SoundDock Portable

BOSE SoundDock Portable je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
Radi sa svojim iPodom cestujete a nestačí Vám len zvuk zo slúchadiel? Nie je problém. Stačí zakúpiť dokovaciu stanicu BOSE SoundDock Portable a máte o kvalitný zvuk postarané. Zatiaľ čo ostatné konvenčné zvukové reproduktory pre IPod z dôvodu prenosnosti musí obetovať svoj výkon, tak systém SoundDock vytvára úplne nový štandard kvality.

Prednosti výrobku je technické spracovanie, ktoré je zamerané na prenosnosť. Patentovaná technológia reproduktorového vlnovodu a výkonné neodymové magnety umožňujú dosiahnuť tenšieho profilu a súčasne ponúknuť takú úroveň výkonu, ktorú od spoločnosti Bose očakávate.

Dobíjacie lítium iónové batérie ponúkajú viac energie a dlhšiu dobu prehrávania, ako iné typy dobíjacích batérií a vďaka tomu celé hodiny zábavy pri počúvaní hudby.

Firemné zvuková konštrukcia umožňuje tomuto elegantnému systému reprodukovať zvuk efektívnejšie s vyššou kvalitou, než väčšina iných reproduktorov napájaných batériami.

Otočný dok možno ľahko sklopiť dovnútra hlavnej skrinky a zasunúť tak prenosný systém SoundDock Portable do prenosného puzdra SoundDock (voliteľné príslušenstvo). Tiež slúži k ochrane dokovacej stanice pri prenášaní z miesta na miesto.

Prívetivé s každým kliknutím otočného ovládača prehrávača iPod.
Infračervený diaľkový ovládač riadi systém a základné funkcie prehrávača iPod - vrátane pohybu v zozname skladieb.

Funkcia plynulého nastavovanie hlasitosti automaticky zvýši hlasitosti pri prvom zapnutí.

Parametre a špecifikácie:

Farba:
Dodávaný v lesklo bielej a lesklo čiernej farbe

Kompatibilita:
iPod/iPhone


Rozmery
S otvoreným dockom: 307 x 175 x 149 mm
So zatvoreným dockom: 307 x 175 x 103 mm

Hmotnosť
2,37 kg
Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE SoundDock Portable
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií