AD homeoffice AD homeoffice

Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless white

Zobraziť katalóg
Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless white
Reproduktor – bezdrôtový, 4× 25W + 50W subwoofer, frekvenčný rozsah 44Hz až 28kHz, Bluetooth 4.1, možnosť streamovania zo Spotify a Airplay, jack 3.5mm, podpora Android, kompatibilný s iOS 4.3.3 a novšími a OS X Mountain Lion a novšími
Kód:  BW0218 Produktové číslo:  BWZEPPELINWW
Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless white Predaj skončil

Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless white

Zeppelin prenesie počúvanie digitálnej hudby o niekoľko úrovní vyššie. Nekonvenčný vzhľad neslúži len pre upútanie pozornosti. Objavte mimoriadne zvukové vlastnosti vďaka prelomovým technológiám zvukového inžinierstva v nepríliš veľkom zvukovom systéme (6,5 kg a šírka 66 cm). Nová generácia reproduktora Zeppelin je o 50 % menšia ako predchodca, čomu napomohla zosilnená konštrukcia s materiálom pre lepšie tlmenie nežiadúcich vibrácií. Digitálne spracovanie signálu DSP je pritom 2× výkonnejšie a vystihne viac audio detailov.

Kľúčové vlastnosti Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless White

  • Sofistikovaná, masívna konštrukcia sa zúročenými skúsenosťami
  • Digitálna reprodukcia zvuku na prémiovej úrovni a s vysokým výkonom DSP
  • Celkom 5 reproduktorov (vrátane subwoofera) v 3 pásmach
  • Každý menič poháňa vlastný zosilňovač triedy D
  • Bluetooth pre všetky telefóny, tablety...
  • Rýchle pripojenie AirPlay pre priaznivcov Apple
  • Prehrávanie zo Spotify Connect cez vlastnú WiFi
  • Aplikácia pre komfortné ovládanie a správu

4× 25 W reproduktor a 50 W subwoofer

Aby bol zvuk perfektne servírovaný v rozšírenom frekvenčnom pásme (44 Hz až 28 kHz), produkcia spočíva v rozložení do 3 pásiem. Bowers & Wilkins Zeppelin obsahuje 2 výškové tweetery, 2 stredopásmové meniče s tlmením FST pre správnu razanciu a predĺžený, 150 mm subwoofer pre mohutné basy, ktoré vyplnia aj väčšie priestory, kde rozochvejú vzduch aj nábytok. Aby sa z meničov vytlačil maximum bez kompromisov v kvalite, každý menič poháňa vlastný zosilňovač triedy D!

Streamovanie zo Spotify a Airplay

Zeppelin Wireless hladko spolupracuje s vašimi obľúbenými hudobnými aplikácií a zariadeniami. Je tak jednoduché prehrávať hudbu, ktorú milujete. Bez ohľadu na to, aké zariadenie používate, úžasný zvuk je vždy na dosah ruky. Podporuje Bluetooth, Apple AirPlay a Spotify Connect. Pri použití Bluetooth vám Zeppelin Wireless prehrá hudbu z populárnych smartfónov, tabletov či počítača. Spotify Connect sa dokáže cez WiFi pripojiť k internetu pre maximálnu kvalitu a spoľahlivosť zvuku. S AirPlay je jednoduché prenášať hudbu zo zariadení so systémom iOS, Mac alebo PC s iTunes.

Ovládač vždy po ruke

S aplikáciou Control na mobilné zariadenia je jednoduché reproduktor nastaviť a kontrolovať, čo sa momentálne prehráva. Aplikácia slúži ako komfortný diaľkový ovládač s funkciami, aké by vám klasický ovládač bez displeja jednoducho nemohol ponúknuť. Prostredníctvom pár dotykov prstov ste na požadovanej pesničke. Slúži aj ako názorný sprievodca pri inštalácii. V niekoľkých krokoch budete pripojení k sieti a pripravení na prehrávanie hudby.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Je u tohoto reproduktoru možnost sparování dvou do stereo? Podobně jak to umí např. Beoplay??? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless white
Príslušenstvo pre Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless white
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless white.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií