AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Braun Silk-épil 7 7-921E Wet&Dry

Zobraziť katalóg
Braun Silk-épil 7 7-921E Wet&Dry
5 2 hodnotení
Epilátor – 40 pinziet, 2 rýchlosti, výkyvná epilačná hlava, aktívny masážny nástavec, osvetlenie, kefka na hĺbkový peeling, Wet&Dry, aku
Kód:  BRAEP022 Produktové číslo:  4210201152002

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Braun Silk-épil 7 7-921E Wet&Dry

Doprajte si hladkú a dokonale čistú pleť s epilátorom Silk-épil 7 Wet & Dry! V balení nájdete nielen epilátor, ale aj kefku pre starostlivosť o pokožku vášho tela. Používať ho môžete ako na sucho, tak vo vode. Pre šetrnú a citlivú epiláciu je teplá voda ideálna, pretože upokojuje a uvoľňuje pokožku, samotné teplo potom podporuje váš krvný obeh a zvyšuje vaše pohodlie. Batéria je po jednej hodine nabíjania schopná pracovať približne 40 minút. Je akumulátorový a teda funguje len bez napájajúceho kábla - ochrana užívateľa.

Kľúčové vlastnosti

  • Technológia Close-Grip pre najúčinnejšiu epiláciu
  • Možno používať na sucho aj vo vode
  • Osvetlenie
  • Výkyvná epilačná hlava
  • Masážny nástavec zmierňuje nepríjemné pocity pri epilácii
  • Kefka na hĺbkový peeling

Účinná, komfortná a rýchla epilácia

Vďaka prelomovej technológii s názvom Close-Grip je epilácia oveľa efektívnejšia ako kedykoľvek predtým. Štyridsať pinziet je navrhnutých tak, aby zachytili chĺpok v optimálnom uhle a ešte bližšie pokožke, takže zvládnu odstrániť aj tie najkratšie chĺpky v dĺžke 0,5 mm. Nádherne hladkou pokožkou sa navyše budete môcť pýšiť na dobu až 4 týždňov.

Epilátor je ďalej vybavený pružnou hlavou, ktorá sa môže vychýliť dopredu aj dozadu až o 15 stupňov. To znamená, že sa lepšie prispôsobí kontúram vášho tela, čím zaistí maximálne dôkladné odstránenie chĺpkov za minimálnu námahu. Váš komfort pri epilácii zvýši aj praktické osvetlenie Smartlight, ktoré vám spoľahlivo posvieti aj na tie najmenšie chĺpky. Vyberať môžete z dvoch rýchlostí epilácie - prvý stupeň je ideálny pre extra šetrnú epiláciu, druhý stupeň vám zaistí obzvlášť dôkladné odstránenie chĺpkov.

Starostlivosť o pokožku

Súčasťou balenia je čistiaca kefka, ktoré vám zaistí čistú a zdravú pokožku celého tela. Vykonáva totiž hĺbkový peeling, počas ktorého odstraňuje odumreté kožné bunky, obnovuje vzhľad pleti a zanecháva ju nádherne hebkú. Kefka disponuje 10000 jemnými štetinkami rôznych dĺžok a jej unikátny tvar zaručuje ľahkú manipuláciu. Používať ho môžete v sprche v kombinácii s vašim obľúbeným kozmetickým prípravkom.

 

Parametre a špecifikácia

Počet nadstavcov
2 Hotovo!
Obsah balenia
Masážny nadstavec Hotovo!
Počet pinziet
40 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Vlastnosti

Počet pinziet
40 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Akumulátor Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné zakoupit někde samotnou naíječku na epilátor? Děkuji

Diskusia a poradňa k Braun Silk-épil 7 7-921E Wet&Dry
Príslušenstvo pre Braun Silk-épil 7 7-921E Wet&Dry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Silk-épil 7 7-921E Wet&Dry. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Silk-épil 7 7-921E Wet&Dry. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Silk-épil 7 7-921E Wet&Dry. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BRAUN Silk-épil 7 7-921E Wet&Dry.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií