AlzaBoxy Q1 LEGO Novinky květen ucho

Bunchems - Tematické balenie

Zobraziť katalóg
Bunchems - Tematické balenie
Kreatívna sada odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa5974 Produktové číslo:  ASRT778988233658
Bunchems - Tematické balenie Predaj skončil

Bunchems - Tematické balenie

Kreativní sada Bunchems zajistí vždy velkou porci zábavy. Pestrobarevné kuličky k sobě speciálním povrchem snadno přilnou. Díky tomu tak vaše děti budou moci vytvářet nejrůznější obrázky, zvířátka, postavičky a další věci podle jejich fantazie.

Kuličky jsou v nejrůznějších barvách, snadno se spojují, ale také rozpojují. Děti tak budou moci vytvářet stále nové figurky a zažívat s nimi další dobrodružství. Sada vhodná pro děti od 4 let rozvíjí kreativitu, zručnost a také jemnou motoriku

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chcem sa opytat, ci sa ako produkt predava konkretne tato sada, ktora svieti v noci. Popripade, ci mate skladom aj sadu, ktora svieti v noci, ale na vrchnej strane je zobrazena oranzovo-biela ryba. Dakujem za info.

Diskusia a poradňa k Bunchems - Tematické balenie
Príslušenstvo pre Bunchems - Tematické balenie
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bunchems - Tématické balení (NOSNÁ POLOŽKA). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bunchems - Thematische Verpackung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bunchems - Thematische Verpackung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bunchems - Tematikus Csomagolás.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií