AlzaPlus+ drogerie Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CALGON 500 + 200 g

Zobraziť katalóg
CALGON 500 + 200 g
4,9 55 hodnotení
Zmäkčovač vody proti vodnému kameňu
Kód:  CIS198 Produktové číslo:  5948875112198

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CALGON 500 + 200 g

Čistiaci prostriedok zmäkčovač vody v prášku Calgon 2 v 1 sa vyznačuje dvojitým účinkom. Vďaka svojmu neutralizačnému účinku ponúka komplexnú ochranu práčky a všetkých jej dôležitých častí pred vodným kameňom. Zároveň poskytuje prevenciu proti usadzovaniu nečistôt a zvyškov pracích prostriedkov vnútri práčky. Spoľahlivo neutralizuje, vyplavuje a odstraňuje všetky usadeniny, ktoré sa hromadia za bubnom, vo filtri a v hadiciach a nepriaznivo tak ovplyvňujú výkon práčky a účinnosť prania. S čistiacim prípravkom dosiahne vaša práčka skvelých výsledkov. Chráňte svoju práčku pred vodným kameňom a udržujte ju v čistote s jedinečným zmäkčovačom vody Calgon 2 v 1.

Použitie:
Zmäkčovač vody v prášku Calgon 2 v 1 pridajte k praciemu prostriedku do priehradky pre hlavné pranie. Pre dosiahnutie maximálnej účinnosti používajte čistiaci prostriedok pri každom praní.

Zloženie:
<5% polykarboxyláty, neiónové povrchovo aktívne látky,> 30% zeolity

Bezpečnostné pokyny:
Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte styku s očami. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Nepožívajte. Pri požití okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. Pri styku s pokožkou umyte dôkladne vodou a mydlom. Pri vdýchnutí prachu odveďte postihnutého na čerstvý vzduch.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Na odstránenie vodného kameňa Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Na odstránenie vodného kameňa Hotovo!
Poznámka:
» Všetky zmäkčovače vody
» Všetky pracie prostriedky
Produktové línie: Calgon práškový změkčovač 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je převod objemových jednotek (doporučené dávkování) na hmotnostní jednotky (velikost balení)? Děkuji.

Diskusia a poradňa k CALGON 500 + 200 g
Príslušenstvo pre CALGON 500 + 200 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CALGON 500 + 200 g . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CALGON vízlágyító por, 500 + 200 g.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií