AD květen univerzal AD 1. týden květen

CANDY CF 18 S / 1 WIFI

Zobraziť katalóg
CANDY CF 18 S / 1 WIFI
Chladnička kombinovaná, 185 cm, A +, objem 202 / 761l, NoFrost, SimplyFi - pripojenie cez WiFi, LED osvetlenie, mraziaci kapacita 3.5kg / 24hod., farba strieborná, 185x60x60cm
Kód:  FAC1001e Produktové číslo:  34002086 Stránky výrobcu

CANDY CF 18 S / 1 WIFI

Chcete si zaobstarať špičkovú kombinovanú chladničku pre celú rodinu, ktorá ponúka prémiové funkcie a takmer nulovú údržbu? Tak práve tento model od spoločnosti Candy je presne pre vás! Moderné a technologicky vyspelá kombinovaná chladnička s moderným dizajnom šetrí vašej kapsu i životné prostredie, a to predovšetkým vďaka ročnej spotrebe 273 kWh, vďaka ktorej spadá do energetickej triedy A +. Získate možnosť mať kontrolu nad svojim spotrebičom takmer odkiaľkoľvek, kde je prístup k internetu. Ďalšou nespornou výhodou je určite aj špeciálny filter, ktorý vytvára v priestore chladničky hygienickejšie prostredie. S celkovým čistým objemom 278 litrov (202 litrov chladiaca časť a 76 litrov mraziacu časť) je vhodná aj pre početnejšiu rodinu. 

kľúčové vlastnosti

  • Wi-Fi pripojenie na ovládanie cez smartphone alebo tablet
  • Tri nastaviteľné police z bezpečnostného skla so strieborným rámikom
  • Za 24 hodín zmrazí až 3,5 kg potravín
  • Nízka energetická náročnosť šetrí vašej peňaženku i životné prostredie
  • Smer otvárania dverí chladničky je možné prispôsobiť vašim potrebám

Výkonný mraznička s automatickým odmrazovaním

Vďaka NoFrost technológii nie je vedľa chladničky nutné ručne odmrazovať ani mraziacu časť. Mraznička sa automaticky odmrazuje v pravidelných intervaloch. Počas rozmrazovania sa na zadnej stene chladničky vytvára rozpustená námraza - voda z nej steká cez žliabok do misky nad kompresor, odkiaľ sa odparí. Objem mrazničky je rozdelený do troch priehledných plastových boxov, vďaka ktorým si môžete systematicky roztriediť všetko potrebné.

Ideálne kombinovaná chladnička

Vnútorný priestor je rozdelený tromi priehlednými poličkami z bezpečnostného skla, ktoré ľahko výškovo nastavíte a prispôsobíte tak svojim potrebám. Ďalšie dve zóny tvoria dva oddelené šuplíky - prvý pre skladovanie mäsa, rýb či iných podobných potravín, druhý pre skladovanie ovocia či zeleniny. Keď vezmeme do úvahy aj samotná dvierka, máme ďalšie tri poličky - jedna aj pre skladovanie objemných fliaš. Kombinácia priehledných poličiek a úsporné LED žiarivky dostatočne presvetlí celý vnútorný priestor. Prach, pachy a baktérie vo vnútri chladničky sú vďaka cirkulácii vzduchu zachytené vo filtri, čím sa zníži ich výskyt a vytvára sa hygienickejšie prostredie a predĺženie trvanlivosti potravín.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zajímavé že moje negativní recenze se nezobrazuje:-) Lidi tak se nám rozbyla nová lednice candy WIFI má být dobrá modetníi cena asi 15000kč koupená někdy koncem listopadu 2016,3 měsice byla vypnutá ,a teď jede od května,takže nová...nejdřív začala přetejkat vzadu kde je nádoba na odpaření,,pak chrochtání rachtání jak když se připojujes na net přez tel linku před 20 lety,a nakonec zhasnula a proste nejde... To by ještě tak nevadilo ale narazili jsme na příšerný servis kdy se chlubí všude rozsáhlou sítí servisu,ale když opravdu potřebujete tak kde nic tu nic... Originální servis nemá ani tel číslo teda má jen jedno ,a paní vám řekne že servisak muže až za 5 dní a nikoho nezajímá že jde o lednici která ,má jen 20 hodin setrvačnost a to že se vám skazí všechno jídlo a rozmrazí potraviny za 5000kč nikoho nezajímá,žádná snaha o rychlou pomoc,no znovu bych tuhle značku ani podobný šmejd nekoupil...

Diskusia a poradňa k CANDY CF 18 S / 1 WIFI
Príslušenstvo pre CANDY CF 18 S / 1 WIFI
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CF 18 S/1 WIFI.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií