AD homeoffice PET

CANDY CKCN 6184 IW

Zobraziť katalóg
CANDY CKCN 6184 IW
Chladnička kombinovaná, 185cm, A ++, NoFrost, invertorový kompresor, digitálny displej na dverách, samostatné ovládanie chladničky / mrazničky, LED sovětlení, integrované madlo, biela
Kód:  FAC1001u Produktové číslo:  CKCN6184IW Stránky výrobcu
CANDY CKCN 6184 IW Predaj skončil

CANDY CKCN 6184 IW

Kombinovaná chladnička značky Candy výrazne uľahčí skladovanie potravín. V mraziacom boxe dokáže za 24 hodín zmraziť až 7 kg potravín. Mraziacu časť ponúka objem 100 la chladiacej až 216 l. Energetická trieda A ++ zaistí úsporu energie, ktorú iste oceníte. Vnútorné usporiadanie je prehledné a ľahko dostupné. Chladnička pozostáva z 3 sklenených políc s nerezovým rámčekom, 3 priehradok vo dverách, zásuvky Fresh Zone a na ovocie s teleskopickými pojazdy. Samozrejmosťou je priehradka na vajcia a príjemným benefitom aj držiak na fľaše. V zadnej stene chladiacej časti sa nachádza LED žiarovky, ktoré poskytujú efektívnejšie osvetlenie, dlhšie vydrží a nezahrievajú sa. Mraznička obsahuje 3 plastové zásuvky. 

kľúčové vlastnosti

  • invertorový kompresor
  • Digitálny displej na dverách
  • Samostatné ovládanie chladničky a mrazničky
  • LED osvetlenie
  • Kvalitný materiál a moderný dizajn

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CANDY CKCN 6184 IW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CKCN 6184 IW.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií