AD homeoffice PET

CANDY HGS 1210 T3-S

Zobraziť katalóg
CANDY HGS 1210 T3-S
5 1 hodnotení
Práčka s predným plnením - A +++, 10kg, 1200ot./min., Hlučnosť 57/79dB (A), Antioverflow, 16 programov + 40 programov Smart Touch, Odložený štart, VxŠxH 85x60x58cm, Práčka grande Space Smart, Kg detektor - detekcia množstva vloženej bielizne a prispôsobenie pranie, dotykový digitálny displej, rýchle cykly 14/30/44/59min., AC motor, bezpečnostný zámok dverí, bubon Shiatsu - masážne body na povrchu pre šetrnú starostlivosť o tkaniny, ochrana proti prepeneniu
Kód:  CANPR016 Produktové číslo:  31007663 Stránky výrobcu

CANDY HGS 1210 T3-S

Spredu plnenou práčkou HGS 1210 T3-S energetickej triedy A+++ nielen maximálne ušetríte, ale tiež oceníte jej pomerne nízku prevádzkovú hlučnosť 57/79 dB, vďaka ktorej vás nebude obťažovať nadmerným hlukom. Spoločnosť Candy si zakladá na skvelom výkone, funkčnom dizajne a svoje produkty inovuje množstvom inteligentných technológií. Iste oceníte možnosť odloženého štartu a s technológiou Smart Touch práčku bezdotykovo prepojíte s vašim mobilným telefónom. Potom môžete prístroj ovládať cez mobil a sťahovať nové funkcie a pracie cykly.

Kľúčové vlastnosti

  • 16 základných programov + 40 programov Smart Touch
  • Kapacita dostačujúca na 10 kg špinavej bielizne
  • Cielene bojuje proti odolným škvrnám
  • Výkonný a zároveň tichý AC motor
  • Spoľahlivá ochrana pred únikom vody Antioverflow
  • Kg Detector zistí množstvo vloženej bielizne a prispôsobí cyklus
  • Dvierka so šírkou 35 cm sa dajú otvoriť až do uhla 180°

Srdcom kompaktnej práčky je bubon Shiatsu s masážnymi bodmi na povrchu, kam pohodlne umiestnite až 10 kilogramov špinavej bielizne. Práčka sa tak hodí aj pre početnejšie rodiny s množstvom oblečenia. Poteší vás efektívny a vysoko účinný prací cyklus aj široká škála programov pre špecifické typy tkanín. Navyše nemusíte čakať, až bude práčka úplne zaplnená - podľa množstva oblečenia automaticky určí optimálnu spotrebu vody a energie. Candy nezabudol ani na maximálnu bezpečnosť, preto je práčka opatrená ochranou proti úniku vody, prepeneniu a bezpečnostným zámkom dverí.

Základné programy:

  • Biele, Biele + predpierka, Eco Mix 20°, Bavlna, Syntetika, Denný 59 min, Rýchly 14, 30, 44 min, Plákanie, Odčerpanie + Odstreďovanie, Jemné, Džínsy, Detský, Vlna, Ručný

Ovládanie pomocou smartfónu

Tento spotrebič disponuje funkciou Smart Touch, ktorá uľahčuje komunikáciu medzi vami a práčkou. Jednoduchým priložením mobilného telefónu na ovládací panel môžete práčku pohodlne ovládať. Stačí si stiahnuť aplikáciu Candy Simply-Fi (kompatibilná s Android a iOS) a povoliť funkciu NFC v mobilnom zariadení. A prečo si vybrať práčku s funkciou Smart Touch?

  • Hlasový asistent - vyberte ten správny prací cyklus krok za krokom. Po aktivácii tejto funkcie sa vás asistent spýta na tri jednoduché otázky. Vy nadiktujete typ tkaniny, farbu, a úroveň znečistenia. Aplikácia potom odporučí najvhodnejší prací program, ktorý sa spustí v okamihu priloženia mobilného telefónu na ovládací panel.
  • Inteligentné programy - k bežným programom si môžete ešte stiahnuť bohaté množstvo ďalších programov napr. pre pranie plyšových hračiek, záclon, obrusov, športovej bielizne alebo prešívaných búnd. V ponuke nájdete aj programy pre odstránenie čokoládových škvŕn alebo zápachu z dymu.
  • Inteligentná kontrola - približne 3-minutový diagnostický cyklus, ktorý overí funkčnosť všetkých hlavných komponentov práčky. V prípade akéhokoľvek problému vás aplikácia upozorní a poskytne radu, ako daný problém vyriešiť, prípadne rovno poskytne kontakt na servisné stredisko.
  • Štatistiky - získajte prehľad o programoch, ktoré využívate najviac, spotreba energie a vody. Aplikácia dokonca poradí, ako spotrebu energií optimalizovať.
  • Odložený štart - že na tejto funkcii nie je nič zvláštne? Opak je pravdou. Pri práčkach Candy si ľahko nastavíte presný čas na minúty, kedy má prací program začať alebo skončiť.
  • Tipy a triky - neviete si dať rady s nejakým typom tkaniny alebo neviete odstrániť škvrny? Objavte sekciu rád a tipov, kde nájdete takmer všetko. Môžete mať istotu, že každý kúsok bielizne bude dokonale vypraný.

Nemusíte čakať na plné množstvo

Candy vyvinul inteligentnú kvantitatívnu automatiku, s ktorou nepotrebujete čakať na zaplnenie celej kapacity práčky. Kg Detector detekuje množstvo vloženej bielizne a prispôsobí prací cyklus aktuálnemu naplneniu. Práčka tak použije len toľko vody a elektrickej energie, koľko skutočne potrebuje pre optimálne výsledky prania a plákania.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vedle obrázku nemáte položku AQUA STOP, ale dole v popisu je, tak je se stala chyba, pračku mám a samozřejmě bez toho.děkuji

Dobrý den, zajímalo by mne, zda je možné abych si sama nastavila teplotu. Někdy bych ráda prala utěrky na 90°C jindy třebas na 40 °C... Děkuji za odpověď...

Dobrý den, chtěla bych si koupi pračku Candy HGS 1210 T3-S a k ní bych si chtěla koupit i sušičku značky Candy, typ GVH D913A2-S. Potřebovala bych vědět jaký mezikus značky Candy budu potřebovat... . Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k CANDY HGS 1210 T3-S
Príslušenstvo pre CANDY HGS 1210 T3-S
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY HGS 1210 T3-S.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií