AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Canon PowerShot G7 X

Zobraziť katalóg
Canon PowerShot G7 X
4,9 29 hodnotení
Digitálny fotoaparát CMOS 20.2 Mpx, DIGIC 6 s technológiou iSAPS, 4.2x zoom (24-100mm F1.8-2.8), výklopné dotykové LCD 3", Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, WiFi, NFC, podpora GPS, FullHD video, inteligentný stabilizátor
Kód:  OC063k9 Produktové číslo:  9546B002 Stránky výrobcu

Canon PowerShot G7 X

G7 X pokračuje v rade malých, vreckových fotoaparátov s vlastnosťami prispôsobenými na profesionálne vyhotovenie snímok, ruka v ruke s rýchlym manuálnym ovládaním. Kvalitou vytvárania snímok aj rýchlosťou elektroniky plne konkuruje zrkadlovkám. Na rozdiel od zrkadloviek je však podstatne menší a nepotrebujete so sebou nosiť objektívy, pretože PowerShot G7 X si chytro vystačí s jedným univerzálnym objektívom na snímky zblízka so širokou perspektívou, aj fotenie detailov zo strednej vzdialenosti. S inteligentným optickým stabilizátorom pokojne využívajte plný rozsah zoomu aj pri slabom osvetlení. Automaticky sa prispôsobí a zaistí ostré, prekreslené snímky aj videá. S 9lamelovou membránou zvládne aj prirodzený bokeh efekt.

Fotografujte aj v noci


O precízne spracované zábery sa zaslúži extra svetelný (f/1,8) objektív na privedenie čo najväčšieho množstva svetla na snímač s veľkosťou 1", čo je 3x viac než pri bežnom snímači. Podstatnou výhodou je v súčasnej dobe najvyspelejší obrazový procesor DIGIC 6 na čele s vysokou rýchlosťou zamerania 31bodového AiAF a so sofistikovanými funkciami pre vyťaženie maxima aj z minimálneho svetla. Pre fotografa to znamená zlepšený výkon za slabého osvetlenia, zvýšenú citlivosť na svetlo, potlačenie šumu pri vysokej citlivosti ISO a širší dynamický rozsah.

Zachyťte akciu


Aj keď je okolo vás všetko v pohybe, nemusíte sa báť, že vám utečie nejaký významný okamih. PowerShot G7 X dokáže fotografovať rýchlosťou 6,5 snímok za sekundu. Ešte lepšie na tom je, že touto rýchlosťou môžete zaobstarať až 692 snímok za sebou. Stačí mať len kartu kompatibilnú s UHS-I. Alebo snímajte jedným stlačením tlačidla realistické filmy Full HD 60p so stereofónnym zvukom vo veľmi rozšírenom formáte MP4. Na filmovú tvorbu je pripravený ručným ovládaním rýchlosti uzávierky, clony alebo ručným doostrovaním so zvýraznením obrysov. Rýchly prístup k pokročilým funkciám dáva volič kompenzácie expozície, ovládací krúžok okolo objektívu a prispôsobiteľné tlačidlá.

Doplňujúce informácie:

Obrazový snímač:
CMOS typu back-illuminated 1"

Obrazový procesor:
DIGIC 6 s technológiou iSAPS

Stabilizácia obrazu:
Áno (typ s posunom objektívu), približne 3 EV
Inteligentný IS s vylepšeným Dynamickým IS pre 5 osí

Súvislé fotografovanie:
Približne 6,5 snímky/s pre až 692 snímok (vyžaduje kartu kompatibilnú s rýchlostnou triedou 1 UHS)
s AF: približne 4,4 snímky/s (bez blesku)
so živým náhľadom: približne 4,4 snímky/s (bez blesku)

Systém automatického zaostrovania/AF body:
AiAF (31bodové, detekcia tváre alebo automatické zaostrovanie dotykom s výberom a sledovaním objektu alebo tváre), 1bodové automatické zaostrovanie (je dostupná ľubovoľná pozícia alebo pevne nastavené na stred)

Režimy:
Smart Auto (58 detekovaných scén), Programová automatická expozícia, Automatická expozícia s predvoľbou času, Automatická expozícia s predvoľbou clony, Ručné, Užívateľské nastavenie, Hybrid Auto, Kreatívny záber, Špeciálna scéna (Portrét, Chytrá expozícia (Úsmev, Samospúšť žmurknutím, Samospúšť - detekcia tváre), Hviezda (Nočná obloha s hviezdami, Stopy hviezd, Portrét s hviezdami, Časozberný film o hviezdach), Nočná scéna z ruky, Pod vodou, Sneh, Ohňostroj), Kreatívne filtre (Vysoký dynamický rozsah, Nostalgia, Efekt Rybie oko, efekt Miniatúra, Efekt Lacný fotoaparát, Rozostrenie pozadia, Mäkké ostrenie, Monochromatický, Extra živé, Efekt plagátu), Film

Režimy pri robení filmu:
Smart Auto (21 detekovaných scén), Štandardný, Programová automatická expozícia, Ručný, Portrét, Nostalgia, Efekt Miniatúra, Monochromatický, Extra živé, Efekt plagátu, Pod vodou, Sneh, Ohňostroj, Film iFrame

Parametre a špecifikácia

Veľkosť snímača
1" Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
1" Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
0,98 s Hotovo!
Maximálne ISO
12 800 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
24 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
100 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/1,8 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/2,8 Hotovo!
Optický zoom
4,2 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Otočný/výklopný, Dotykový Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
210 snímok Hotovo!
Kapacita batérie
1 250 mAh Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!
Audio/Video
HDMI, A/V (TV výstup) Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, Manuál, Napájací kábel/adaptér Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon PowerShot G7 X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PowerShot G7 X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon Powershot G7 X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon Powershot G7 X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PowerShot G7 X.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií