PET AP+ plus nový vizuál

Cattara plynový varič GAS

Zobraziť katalóg
Cattara plynový varič GAS
4,5 15 hodnotení
Kempingový varič plynový, spojenie: závit, hmotnosť 130g
20,84 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  Cattara026 Produktové číslo:  8591686136029
Cattara plynový varič GAS 20,84 € Momentálne nedostupné

Cattara plynový varič GAS

Účinný, malý, skladný a jednoduchý na zostavenie je plynový varič Cattara GAS. Plynový varič sa skvele hodí na kempingovanie, keďže ide o outdoorový varič na propán-bután. Cattara GAS sa hodí predovšetkým na ohrievanie a prípravu pokrmov na cestách či v kempe. Pre svoju ľahkú váhu 130 g sa hodí na každú cestu aj do batoha. Zostrojenie samotného variča je veľmi jednoduché, pretože ho stačí naskrutkovať ku kartuši s propán-butánom. Možno použiť takú kartuša, ktorá bola vyrobená podľa EN 417 a je vybavená samotesniacim ventilom s pripojovacím závitom 7/16". Aby bola manipulácia s plynovým varičom GAS jednoduchá aj rýchla, poteší vás piezoelektrické zapaľovanie a regulácia prietoku plynu na presné a pohodlné nastavenie veľkosti plameňa.

Hlavné vlastnosti Cattara plynového variča GAS

  • Outdoor horák je malý, skladný a ľahký
  • Cattara GAS na propán-bután
  • Na ohrievanie a prípravu pokrmov
  • Vhodný na cesty do batoha
  • Plynový varič váži iba 130 g
  • Pohodlná regulácia prietoku plynu
  • Varič má piezoelektrické zapaľovanie
  • Dokonalý ohrev vďaka sklápacím lopatkám
  • Outdoorový varič je možné vložiť do plastovej transportnej krabičky

Vybavenie Cattara plynového variča GAS

Dokonalý plošný ohrev hrncov, kastrólov aj panvíc zabezpečia sklápacie lopatky, ktorými je outdoorový varič vybavený. Celokovová konštrukcia GAS variča z nehrdzavejúcej ocele zaručuje nízku váhu, maximálnu odolnosť aj kvalitu spracovania. Nielen, že varič zaberá málo miesta a je veľmi ľahký, možno ho tiež vložiť do cestovného puzdra. Plastová transportná krabička má malé rozmery a zabezpečí vášmu variču skvelú ochranu pri prevoze.

Hmotnosť:
130 g

Palivo:
Propán-bután

Veľkosť tesnenia:
30 × 2 mm

Spotreba plynu:
260 g/hod

Výkon horáka:
3 500 W

Parametre a špecifikácia

Typ variča
Plynový Hotovo!
Počet platničiek
1 ks Hotovo!
Hmotnosť
130 g Hotovo!
Druh variča
Turistický Hotovo!
Typ paliva
Plyn Hotovo!

Typ variča

Typ variča
Plynový Hotovo!

Vlastnosti

Počet platničiek
1 ks Hotovo!
Hmotnosť
130 g Hotovo!

Typ variča

Druh variča
Turistický Hotovo!

Palivo

Typ paliva
Plyn Hotovo!
Typ spojenia
Závit Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň Mám od Vás tento varič, ked varim tak i na najslabšom plameni sa uz po 10 minutach tento varič velmi zahreje aj na samotnom spodku , v oranžovej časti kde je spojeny s kartusou na plyn ktorá sa tak tiež zahrieva , samotný varič je dole v časti so závitom tak horuci ze sa neda chytit , nemoze dojst k roztrhnutiu kartuše s plynom a vybuchu , vplyvom tohoto tepla ?

Dobrý den, koupil jsem vařič Cattara a k tomu kartuš Coleman 500 performace, zašroubovat to do sebe jde bez problému ale když chci pustit plyn tak to nefunguje jak to? Když vařič připojím k jiné kartuši tak vše funguje a to samé když tu kartuš připojím k vařiči od Colemane tak to funguje. Jaké typi kartuší tedy pasují k vařiči Cattara?

dobrý den dá se připojit na klasickou Pb lahev 2kg děkuji

Zakoupil jsem vařič Cattara, v příslušenství nalezl kartuši s plynem Campingaz Easy Clic, objednávka 177740114, zboží vyzvedl před chvílí na prodejně a zjistil jsem, že tyto dvě věci nejsou kompatibilní. Ve vařiči je vnitřní závit, na kartuši není, nelze nasadit vařič. Proč toto nabízíte jako příslušenství k vařiči, jakou kartuši tedy potřebuji ? Martin Vondryska Lesní 565 33027 Vejprnice 602427157

Dobrý den, je možné někde v obchodě nebo výstavě si vařič prohlédnout?

Diskusia a poradňa k Cattara plynový varič GAS
Príslušenstvo pre Cattara plynový varič GAS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cattara plynový vařič GAS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cattara GAS gázfőző.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií