AD homeoffice PET

Cecotec Conga Rockstar 500 Ultimate ErgoFlex

Zobraziť katalóg
Cecotec Conga Rockstar 500 Ultimate ErgoFlex
Tyčový vysávač na koberce, na zvieracie chlpy, antibakteriálny, na zbieranie nečistôt, na všetky druhy podláh, tvrdé podlahy a hladké podlahy, doba nabíjania 4 h, typ batérie Li-Ion, kapacita batérie 25.9 V, doba prevádzky 65 min, High Efficiency filter, dlhá štrbinová hubica, nabíjacia základňa a kefa, farba čierna
Kód:  CECTV669 Produktové číslo:  5466
Cecotec Conga Rockstar 500 Ultimate ErgoFlex Predaj skončil

Cecotec Conga Rockstar 500 Ultimate ErgoFlex

Cecotec Conga Rockstar 500 Ultimate ErgoFlex vám ušetrí mnoho času na letmé upratovanie domácnosti. Jeho Li-Ion batéria vie zaručiť na jedno nabitie 65 min prevádzky. Navýšenie kapacity batérie potom zaberie len 4 h. Vďaka funkcii 2 v 1 s ním pracujete buď ako vysávačom tyčovým, či ako s vysávačom ručným, pomocou neho sa bez problémov dostanete aj k nečistotám vysoko nad zemou. Ďalším z mnohých pozitív Cecotec Conga Rockstar 500 Ultimate ErgoFlex by mohla byť možnosť jednoducho vysať zvieracie chlpy. Tento vysávač tyčový obsahuje High Efficiency filter. Prachové nečistoty sa ukladajú do nádoby, ktorú budete môcť po použití vyniesť do koša.

Hlavné parametre tyčového vysávača Cecotec Conga Rockstar 500 Ultimate ErgoFlex

  • Čas prevádzky 65 min, dĺžka nabíjania 4 h
  • Li-Ion akumulátor
  • Na upratovanie drobných nečistôt aj chlpov domácich miláčikov
  • Výbava: dlhá štrbinová hubica, nabíjacia základňa a kefa

Aby bolo luxovanie skutočne efektívne, obsahuje balenie Cecotec Conga Rockstar 500 Ultimate ErgoFlex ďalšie pomôcky a nadstavce.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cecotec Conga Rockstar 500 Ultimate ErgoFlex
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cecotec Conga Rockstar 500 Ultimate ErgoFlex. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cecotec Rockstar 500 Ultimative ErgoFlex. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cecotec Rockstar 500 Ultimative ErgoFlex. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cecotec Conga Rockstar 500 Ultimate ErgoFlex.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií