PET AD homeoffice

CellularLine CONTOUR pre Apple iPhone X čierny

Zobraziť katalóg
CellularLine CONTOUR pre Apple iPhone X čierny
Ochranný kryt – tvrdený, transparentná zadná časť, ochrana pred pádmi aj poškriabaním, plný prístup k ovládacím tlačidlám a konektorom
Kód:  CELap0501 Produktové číslo:  CONTOURCIPH8K Stránky výrobcu
CellularLine CONTOUR pre Apple iPhone X čierny Predaj skončil

CellularLine CONTOUR pre Apple iPhone X čierny

CellularLine CONTOUR je veľmi kvalitne spracovaný tvrdený zadný kryt pre váš Apple iPhone X, ktorý ho s úplným prehľadom ochráni a zároveň nechá smartfón vyniknúť jeho výnimočnosťou. Hrany a boky puzdra sú tvorené veľmi tvrdým a odolným, ale na dotyk jemným TPU, ktorý spoľahlivo smartfón ochráni aj pred prípadnými pádmi. Zadná časť krytu je 100 % priehľadná a nijako teda nezakryje vzhľad vášho Apple iPhone X. Zároveň zostala plne zachovaná prístupnosť k všetkým ovládacím prvkom a konektorom telefónu, takže nemusíte telefón prípadne vyberať. Ochranný kryt je teda dokonalou voľbou pre všetkých, ktorí uprednostňujú kvalitnú ochranu pre inteligentný telefón. 

Kľúčové vlastnosti puzdra CellularLine CONTOUR čiernej farby

  • Vďaka tvrdenému krytu bude váš telefón v úplnom bezpečí a chránený pred nárazmi
  • Zadná časť krytu je 100 % priehľadná
  • Ochranný kryt je tvorený veľmi tvrdým a odolným TPU

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CellularLine CONTOUR pro Apple iPhone X černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schutzhülle CellularLine CONTOUR für Apple iPhone X Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CellularLine CONTOUR az Apple iPhone X-hez, fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií