AP+ nový vizuál Alza pre firmy

CELLY GLASS pre iPhone 7 matné

Zobraziť katalóg
CELLY GLASS pre iPhone 7 matné
3,8 27 hodnotení
Ochranné sklo na mobilný telefón Apple iPhone 7, 2D, tvrdosť 9H, hrúbka 0.33 mm, v balení: čistiaca handrička,
Kód:  PP899a1r93c7 Produktové číslo:  GLASS800M Stránky výrobcu

CELLY GLASS pre iPhone 7 matné

Pokiaľ vlastníte mobilný telefón iPhone 7 určite oceníte tento praktický doplnok, vďaka ktorému ochránite displej vášho telefónu. Pod označením CELLY Glass sa skrýva veľmi odolný a praktický sklenený kryt displeja. Ten je vyrobený zo špeciálne spracovaného skla, ktoré ochráni LCD displej zariadenia pred poškodením pádom aj pred poškriabaním, a zároveň si zachováva hrúbku len 0,3 mm.

Celý kryt jednoducho prilepíte na displej telefónu, kde zostane pevne držať bez akýchkoľvek medzier či obmedzenia v dotykovosti. Tento kryt je úplne transparentný, bez filtrov a nie je tak dotknutá ani viditeľnosť. Navyše je opatrený anti blue-ray vrstvou, ktorá chráni oči před UV paprskami vyžarovanými displejom.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den mohu se zeptat jestli je sklo přes celou obrazovku?

Diskusia a poradňa k CELLY GLASS pre iPhone 7 matné
Príslušenstvo pre CELLY GLASS pre iPhone 7 matné
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY GLASS pro iPhone 7/8 matné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY GLASS für iPhone 7 matt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY GLASS für iPhone 7 matt. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Celly GLASS matt védőfólia iPhone 7-re.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií