AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER, vertikálny

Zobraziť katalóg
CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER, vertikálny
4,4 3 hodnotení
Naparovač odevov príkon 1800 W, parný výkon 40 g/min, rýchle nahriatie, objem nádržky 1500 ml, dĺžka kábla 1,8 m, farba: čierna
Kód:  CONNO062 Produktové číslo:  NO8010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER, vertikálny Predaj skončil

CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER, vertikálny

Vertikálny naparovač vám umožní ľahko a rýchlo sa postarať o vaše tkaniny

Starostlivosť o oblečenie a iné textílie nemusí byť nevyhnutne zdĺhavá a únavná činnosť zahŕňajúca ťažkú žehličku a objemnú žehliacu dosku. Na jednoduchú, rýchlu a účinnú starostlivosť o všetky tkaniny môžete použiť vertikálny naparovač odevov CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER. Horúca para spoľahlivo odstraňuje baktérie a zápach z vášho oblečenia. K dispozícii sú 3 úrovne produkcie pary, pričom najvyššia úroveň je 40 g/minútu. Jedna náplň vydrží naparovaču CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER na prevádzku až 40 minút. Príslušenstvo obsahuje praktický kefový nastavec, ktorý je ideálny na ošetrenie pevnejších tkanín. Pomocou tohto nadstavca sa môžete zbaviť hrčiek a chlpov domácich zvierat. Nádrž naparovača sa odporúča naplniť destilovanou alebo demineralizovanou vodou, aby sa zabránilo tvorbe vodného kameňa.

3 úrovne výkonu pary

Vhodný pre všetky typy tkanín

CONCEPT NO8010 osviežuje a dezinfikuje bielizeň

Kľúčové vlastnosti vertikálneho naparovača CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER

  • Vertikálny naparovač odevov a látok
  • Výrobok ponúka jednoduchý, rýchly a šetrný spôsob ošetrenia väčšiny tkanín
  • Efektívna para spoľahlivo odstraňuje baktérie a zápach
  • CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER osviežuje a vyhladzuje záhyby na oblečení
  • K dispozícii budete mať 3 stupne výstupu pary
  • Maximálna hodnota je 40 g/min
  • Naparovač CONCEPT NO8010 sa odporúča plniť demineralizovanou alebo destilovanou vodou, aby sa zabránilo tvorbe vodného kameňa
  • Súčasťou príslušenstva je kefový nadstavec, ktorý sa používa na naparovanie tvrdších tkanín a odstraňovanie hrčiek a vlasov
  • K dispozícii budete mať aj nadstavec na jednoduché a rýchle vytváranie pukov na nohaviciach a bundách

S naparovačom odevov CONCEPT NO8010 rýchlo a šetrne na všetky tkaniny

S naparovačom oevov CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER môžete naparovať všetky typy tkanín, dokonca aj tie najjemnejšie. Plynulý výstup pary 40 g/min je možný vďaka príkonu zariadenia 1 800 W. S takýmto výkonom naparovač CONCEPT NO8010 spoľahlivo vyžehlí záhyby a pokrčenie na oblečení. Prístroj je pripravený na použitie už za 45 sekúnd a umožňuje vám vybrať si z 3 úrovní produkcie pary. Prevádzkový čas vertikálneho naparovača CONCEPT NO8010 je do 40 minút.

Vertikálny naparovač CONCEPT NO8010 zbaví vaše oblečenie baktérií a zápachu

Horúca para produkovaná naparovačom CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER účinne odstraňuje zápach a baktérie z vášho oblečenia (až 99,9 %). Naparovač môžete ľahko použiť na vyhladenie záclon a závesov bez toho, aby ste ich museli dávať dole. Vertikálny naparovač CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER môžete samozrejme použiť aj na oživenie iných textílií, ako sú prikrývky, vankúše, plyšové hračky alebo poťahy na pohovke. 

CONCEPT NO8010 má praktický kefový nadstavec

Na dosiahnutie dobrých výsledkov na hrubších materiáloch s naparovačom CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER dostanete aj kefový nadstavec. Pri jeho používaní para lepšie preniká do tkanín a vyhladzuje záhyby a riasy. Tento nadstavec zbaví vaše oblečenie aj hrčiek a chlpov domácich zvierat. 

Vytvárajte puky rýchlo a jednoducho

Naparovač odevov CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER má vo svojom príslušenstve nadstavec na vytvorenie pukov. Na nohaviciach alebo bunde si môžete rýchlo a jednoducho vytvoriť bezchybné puky. 

Otočný vešiak umožňuje jednoduché používanie

Naparovač CONCEPT NO8010 má úplne otočný vešiak s teleskopickou tyčou, takže ho môžete otáčať a nastavovať výšku podľa svojich potrieb. Na vešiak môžete bez problémov zavesiť aj viacero ramienok s oblečením a okamžite ich upraviť pomocou naparovača CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER. 

S vertikálnym naparovačom CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER sa ľahko pracuje

Pred použitím naparovača CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER ho stačí naplniť destilovanou alebo demineralizovanou vodou. Výhodou je, že počas odparovania sa nevytvára vodný kameň. Potom stačí už len zapnúť CONCEPT NO8010 a po 45 sekundách môžete začať s naparovaním. Keď skončíte, naparovač sa ľahko zloží a môže sa používať ako nemý sluha. 

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Príkon
1 800 W Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
1 800 W Hotovo!
Parný výkon
40 g/min Hotovo!

Rozmery a objem

Objem nádržky
1 500 ml Hotovo!
Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER, vertikálny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER, vertikální. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER - vertikal. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER, függőleges.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií