AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept OV2000 Perfect Air

Zobraziť katalóg
Concept OV2000 Perfect Air
4,8 4 hodnotení
Odvlhčovač vzduchu odporúčaná veľkosť miestnosti 120 m2, odvlhčovacia kapacita 20l/deň, objem nádoby 5.5 l, hlučnosť 47 dB, čistenie vzduchu, regulácia výkonu, časovač, Anti-Freeze, displej a automatické vypnutie, hmotnosť 14.5kg
Kód:  CONOV200 Produktové číslo:  ov2000 Stránky výrobcu

Concept OV2000 Perfect Air

Ionizátor
Čistenie vzduchu
6 programov
Concept OV2000 Perfect Air

Zatočte s plesňou raz a navždy s Concept OV2000 Perfect Air

V našich domoch spôsobuje nadmerná vzdušná vlhkosť nielen škody na majetku, ale aj na zdraví. Pri vyššej vlhkosti sa dobre darí plesniam, ktoré nám spôsobujú zdravotné komplikácie. Medzi ne môže patriť zápal dutín, zápal priedušiek alebo ďalšie choroby dýchacieho ústrojenstva. Ak hodnoty dosahujú viac ako 50 % je odvlhčovač ideálnym pomocníkom na ochranu nielen vášho zdravia, ale aj majetku.

Režimy odvlhčovania

Odvlhčovač vzduchu Concept OV2000 je ideálny do priestorov s rozlohou až 120m2. Odvlhčovač umožňuje výber až zo štyroch režimov. Odvlhčovanie  pri nízkej rýchlosti je vhodné do priestorov s nižšou vlhkosťou. Vďaka nízkej hlučnosti je tento režim ideálny na odvlhčovanie v noci. Takzvaný „suchý“ režim využijete pri sušení bielizne, odvlhčovaní skríň či malého priestoru, kedy vzduch prúdi na maximum. Tiež si môžete vybrať z nepretržitého alebo automatického režimu.

Concept OV2000 Perfect Air
Concept OV2000 Perfect Air

Veľký objem

Odvlhčovač vzduchu Concept OV2000 dokáže skondenzovať až 20 l vody za jediný deň. Vďaka tomu je vhodný nielen do domácnosti, ale aj ku krytému bazén alebo zimnej záhrady. V prípade naplnenia nádobky na vodu s objemom 5,5 l sa odvlhčovač Concept OV2000 automaticky sám vypne. Neskôr stačí pripojiť hadičku a vodu môžete nechať jednoducho odtiecť. O jednoduchú manipuláciu sa postarajú kolieska, vďaka ktorým môžete tento odvlhčovač vzduchu ľahko premiestňovať z izby do izby.

Čistý vzduch

Odvlhčovač vzduchu Concept OV2000 Perfect Air je vybavený tlačidlom „AIR CLEAN“, ktoré slúži na spustenie režimu čistenia vzduchu. Ventilátor sa otáča a kompresor nepracuje. Odvlhčovaču vzduchu Concept OV2000 Perfect Air nechýba ani sklopný výstupný otvor na odvlhčený vzduch.

Concept OV2000 Perfect Air
Concept OV2000 Perfect Air

Ionizácia

Odvlhčovač vzduchu Concept OV2000 Perfect Air bez problému zastúpi  dva spotrebiča. Odvlhčovač dokáže vyčistiť a odvlhčiť vzduch v jednom kroku. Dôležitou funkciou čističky je ionizácia. Vzduch sa ionizuje prostredníctvom elektrického výboja, tzn. zvyšuje množstvo iónov vo vzduchu, ktoré ho pomáhajú čistiť.

Indikátor vlhkosti

O zmene vlhkosti v miestnosti budete informovaní prostredníctvom indikátora rôznej farby. V prípade, že vlhkosť klesne pod 50 %, bude svetlo svietiť oranžovou farbou. Zelená farba sa rozsvieti v prípade vlhkosti okolo 50 – 70 %. Posledná, červená farba, signalizuje vlhkosť, ktorá presahuje 70 %.

Concept OV2000 Perfect Air
Concept OV2000 Perfect Air

Vlastná ochrana proti zamrznutiu

Na klesajúcu teplotu vás vždy upozorní svietiaca LED kontrolka „DEFROST" Nemusíte sa teda obávať, že by voda v odvlhčovači Concept OV2000 Perfect Air zamrzla. V situácii, keď sa teplota dostane pod 23 °C, odvlhčovač automaticky prestane pracovať a začne sa ohrievať. V prípade, že je zásobník na vodu plný, zle vložený alebo chýba, budete upozornení červenou kontrolkou „TANKFULL“.

Časovač

V odvlhčovači vzduchu Concept OV2000 Perfect Air si môžete jednoducho nastaviť čas, počas ktorého chcete, aby odvlhčovač pracoval. Odvlhčovanie môžete nastaviť od 0 až na 24 hodín. Vďaka prítomnosti displeja budete mať vždy prehľad o zostávajúcom čase.

Concept OV2000 Perfect Air
Concept OV2000 Perfect Air

Rodina Perfect Air

Zvlhčovače, odvlhčovače, čističky a ďalšie produkty na dokonale čistý a svieži vzduch pre váš domov i vašu myseľ.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Odvlhčovacia kapacita
20 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
120 m2 Hotovo!
Objem nádoby
5,5 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
47 dB Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita
20 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
120 m2 Hotovo!
Objem nádoby
5,5 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
47 dB Hotovo!
Hmotnosť
14,5 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Čistenie vzduchu, Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, aký filter je vhodný do tohto prístroja, je u Vás dostupný? V ponuke vidím len pre podobný prístroj.

Dobrý den, jaký je maximální příkon a kolik kWh to denně průměrně spotřebuje. Jen pro představu. Díky.

Zdravím, v popisu se píše: V situaci, kdy se teplota dostane pod 23°C, odvlhčovač automaticky přestane pracovat a začne se ohřívat. Znamená to, že pod 23 stupnu přestává stroj odvlhčovat? V místnosti máme standardně 20 stupnu. Děkuji

Diskusia a poradňa k Concept OV2000 Perfect Air
Príslušenstvo pre Concept OV2000 Perfect Air Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept OV2000 Perfect Air. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept OV2000 Perfect Air. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept OV2000 Perfect Air. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept OV2000 Perfect Air.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií