PET AD homeoffice

Concept VT5000

Zobraziť katalóg
Concept VT5000
4,2 6 hodnotení
Teplovzdušný ventilátor s príkonom 2500W, 2 stupne nastavenia výkonu, poistka proti prehriatiu, časovač, termostat, diaľkové ovládanie, ventilátor
Kód:  CONVT749 Produktové číslo:  vt5000 Stránky výrobcu

Concept VT5000

WiFi keramický teplovzdušný ventilátor VT5000

WiFi ovládanie
Časovač
Dizajn
Concept VT5000

Pohodlné ovládanie

Na zapnutie, vypnutie alebo zmenu teploty teplovzdušného ventilátora Concept VT5000 vám bude stačiť inteligentný telefón alebo tablet podporujúci systém Android či iOS. Stačí si stiahnuť aplikáciu, pripojiť sa na Wifi sieť a môžete ventilátor Concept VT5000 pohodlne ovládať odkiaľkoľvek.

Presný ako hodinky

Teplovzdušnému ventilátoru Concept VT5000 nechýba digitálny časovač, ktorý môžete nastaviť až na 12 hodín. Akonáhle uplynie nastavený čas, ventilátor Concept VT5000 sa automaticky prepne do úsporného režimu. Je tak zabránené nechcenému kúreniu, ak ventilátor zabudnete vypnúť.

Concept VT5000
Concept VT5000

Teplo domova

Ventilátor Concept VT5000 sa hodí do miestností s veľkosťou až 40 m2. Ventilátor umožňuje nastaviť teplotu od 5 °C do 35 °C. Intenzitu prúdenia vzduchu je potom možné nastaviť z dvoch nastaviteľných stupňov výkonu. V priestoroch s veľkosťou 20 m2 zvýši teplotu z 10 °C až na 20 °C len za 30 minút.

Dizajnový kúsok

Vďaka svojim skromným rozmerom a nenápadnému vzhľadu môžete ventilátor Concept VT5000 umiestniť nielen v byte či dome, ale aj v kancelárii alebo garáži. Hlučnosť je iba 50 dB, vďaka tomu môžete tento ventilátor použiť aj počas noci bez toho, aby kohokoľvek rušil.

Concept VT5000
Concept VT5000

Dokonalý prehľad

Samozrejmosťou je aj prehľadný panel s LED displejom, ktorý vám umožní vidieť, ako máte ventilátor Concept VT5000 práve nastavený. Nemusíte mať ani obavy o zapnutý ventilátor bez dozoru, pre vašu bezpečnosť je ventilátor Concept VT5000 vybavený poistkou proti prehriatiu.

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Jak velikou místnost v m3 je tento ventilátor schopný vytápět?

Dobrý den, lze přes aplikaci řídit 2 tyto ventilátory?

Tlacitko dalej pri pridavani zariadenie je disabled. Mobil je k ohrievacu pripojeny cez wifi, podla navodu. V com je problem? Dakujem

može tu prosím niketo napísať ZROZUMITELNY návod na spárovanie telefónu s touto krabicou???

Je nejaký rozdiel vo funkciach alebo parametroch medzi Concept VT5000 a Concept VT5010? Okrem farebného prevedenia? dik

Dobrý den, Potřeboval bych výrobek vyzkoušet. Je možné ho vrátit po rozbalení a vyzkoušení?

Dobry den, jake jsou rozmery tohoto ventilatoru? dekuji

Diskusia a poradňa k Concept VT5000
Príslušenstvo pre Concept VT5000
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VT5000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VT5000 Heizlüfter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VT5000 Heizlüfter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VT5000.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií