AD homeoffice AD homeoffice

CONNECT IT ALIEN

Zobraziť katalóg
CONNECT IT ALIEN
4,3 19 hodnotení
Podložka pod myš – 230×265×2mm, materiál PVC, priľnavý protišmykový povrch, určená pre laserové myši
Kód:  JD760f3b Produktové číslo:  CI-502 Stránky výrobcu

CONNECT IT ALIEN

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Podložka pod myš CONNECT IT ALIEN

Keď na pohodlí záleží

Podložka pod myš ALIEN je z hernej rovnomennej série, ktorá je určená pre maximálne pohodlie a najlepšie výsledky pri hraní hier či pri práci na počítači. Podložka má jednoduché, elegantné vyhotovenie, ktoré je vhodné na akýkoľvek stôl.

Vyhotovenie na mieru hráčom

Vďaka profilu, ktorý predstavuje menej ako 1 mm, je extrémne tenká, takže nehrozia otlačeniny z prechodu podložky na stôl pri opieraní ruky, pre ktorú navyše ponúka aj praktické vykrojenie. Plastový povrch z PVC je vhodný pre všetky typy myší, zvyšuje ich presnosť a umožňuje používanie optickej aj laserovej myši aj na problematickom povrchu, napríklad z priezračného skla.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Spodní strana
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Rozměry

Sústreďte sa len na hru

Ideálne rozmery sú perfektné na hranie hier, nie ste obmedzení pri pohybe myši, sústreďte sa len a len na hru! Pred použitím však nezabudnite strhnúť fóliu, ktorá chráni priľnavú spodnú stranu podložky. Podložka ALIEN je určená pre náročných hráčov.

Vlastnosti

  • Veľkosť: 265 × 230 mm
  • Materiál: PVC

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aká vysoká je ta podložka v strede od hora až dolú?

Len na upresnenie recenzii: Nepremiestnitelna! Znamena, ze na miesto, kde sa prvy (a mozno este druhy, ale max. 3.) krat "nalepi, tam ostane a drzi - nesmyka sa. Po odstraneni/presuniti ostava cast (asi silikonovych) bodiek na stole, a na dalsom mieste drzi uz slabsie, ak vobec.

Diskusia a poradňa k CONNECT IT ALIEN
Príslušenstvo pre CONNECT IT ALIEN
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT ALIEN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT ALIEN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT ALIEN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT ALIEN.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií