PET AD homeoffice

CONNECT IT Boom Box BS1000 biely

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Boom Box BS1000 biely
Bluetooth reproduktor 3W RMS, 85dB, 60Hz - 18kHz, integrovaná batéria 500mAh, bluetooth 2,1 + EDR, MicroSDHC slot, miniUSB
Kód:  JD742b1APD3 Produktové číslo:  CI-823 Stránky výrobcu
CONNECT IT Boom Box BS1000 biely Predaj skončil

CONNECT IT Boom Box BS1000 biely

Štýlový bezdrôtový reproduktor CONNECT IT Boom Box BS1000 bude všade s vami v každej miestnosti a vďaka kompaktným rozmerom i kedykoľvek na výlete. Je vyrobený z kovu a plastu, ktoré zabezpečia dlhú životnosť. Gumový pruh okolo celého reproduktora potom poskytne pevný úchop.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná konštrukcia z kovu a plastu na väčšiu životnosť
  • Ovládanie hlasitosti gumovým prstencom
  • Výdrž až 3 hodiny na jedno nabitie
  • Integrovaný mikrofón - využite reproduktor tiež ako handsfree

Ovládanie si ľahko osvojíte

Tešiť sa môžete na výborne podané vysoké a stredné tóny aj basov, a to až po dobu 3 hodín po dobu jedného nabitia. Premyslené ovládanie zahŕňa ovládacie prvky na spodnej strane. Reproduktor si vystačí so štyrmi tlačidlami a tlačidlom zapnúť/vypnúť. Hlasitosť sa nastavuje otáčaním prstenca v spodnej časti reproduktora. Pogumovaná vrstva v spodnej časti zabraňuje kĺzaniu na hladkých povrchoch.

Podpora pamäťových kariet

Reproduktor môže byť ku zdroju hudby pripojený nielen cez bluetooth, ale aj cez 3,5 mm jack. Využite aj microSD kartu s uloženými skladbami. Príjemnou drobnosťou je tiež integrovaný mikrofón, vďaka ktorému môžete BOOM BOX BS1000 použiť aj ako handsfree k svojmu telefónu!

 

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONNECT IT Boom Box BS1000 biely
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Boom Box BS1000 bílý.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií