Alza pre firmy

CONNECT IT Boom Box BS1000RG

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Boom Box BS1000RG
3,9 9 hodnotení
Bluetooth reproduktor 3 W RMS, 85 dB, 60 Hz - 18 kHz, integrovaná batéria 500 mAh, Bluetooth 2.1 + EDR, MicroSDHC slot, miniUSB
Kód:  JD742b1b Produktové číslo:  CI-1191 Stránky výrobcu

CONNECT IT Boom Box BS1000RG

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
vzhled

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Repro systém do vrecka

Užite si doma i na cestách reprodukciu hudby cez Bluetooth. Robustná konštrukcia z kovu a plastu zaistí dlhú životnosť, gumový prúžok okolo celého reproduktora umožňuje pevné uchytenie.

Integrovaný reproduktor výborne podáva vysoké a stredné tóny, podanie basov je doslova neuveriteľné. Nemusíte sa teda báť, že by ste si hudbu nevychutnali - a to po dobu až 3 hodín!

Premyslené ovládanie

Ovládacie prvky nájdete na spodnej strane. Vďaka dômyselnému návrhu ovládania môžete všetky funkcie ovládať prostredníctvom štyroch tlačidiel a tlačidla zapnúť/vypnúť. Hlasitosť môžete nastavovať aj otáčaním prstenca v spodnej časti reproduktora.

Gumovú vrstvu na spodnej strane repro systému oceníte predovšetkým, ak reproduktor položíte na klzký povrch.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
spodek

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
vzhled 2

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Univerzálne príslušenstvo

Reproduktor ponúka nielen prehrávanie hudby cez Bluetooth, môžete tiež použiť microSD kartu s vašimi obľúbenými pesničkami a jednoduchým vložením karty spustíte prehrávanie.

Pomyselnú čerešničku na torte predstavuje integrovaný mikrofón, vďaka ktorému môžete BOOM BOX BS1000 použiť aj ako handsfree!

 

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, půjde repráček s telefonem Smasung A3?

Diskusia a poradňa k CONNECT IT Boom Box BS1000RG
Príslušenstvo pre CONNECT IT Boom Box BS1000RG
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Boom Box BS1000RG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Boom Box BS1000RG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Boom Box BS1000RG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT Boom Box BS1000RG.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií