AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CONNECT IT Combo large

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Combo large
Set – stylus Touch pen CI-183 + puzdro na tablet CI-413 čierne 10.1"
Kód:  JD515c4 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT Combo large Predaj skončil

CONNECT IT Combo large

Súprava zahŕňa praktické puzdro na tablet určené pre zariadenia s maximálnou veľkosťou displeja 10,1". Váš tablet perfektne ochráni veľká hlavná komora, ktorá je vystlaná plyšom, a tak nehrozí, že by sa mohol tabliet poškriabať či inak poškodiť. Samozrejmosťou je uzatváranie na zips, ktorý zabraňuje vypadnutiu aj pri otočení tašky hore nohami. Rôzne príslušenstvo môžete prehľadne uložiť do 1 vrecka.

Ďalšou súčasťou setu je stylus CI-183, ktorý oceníte vďaka elegantnému vyhotoveniu, dobrému uchopeniu a zabudovanému guličkovému peru! Stylus poslúži pre všetky dotykové displeje, ktoré sú založené na kapacitnej technológii, kam prinesie ďaleko presnejšie ovládanie, možnosť kreslenia a ručne písaných poznámok. Vďaka guličkovému peru poslúži aj ako písací prostriedok. Pero je možné obmeniť 4 vymeniteľnými hrotmi.

Parametre a špecifikácia

Rozmery puzdra:
280 × 200 × 16 mm

Stylus určený pre:
Kapacitné dotykové displeje

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Mäkké Hotovo!
Materiál
Neoprén Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Pružnosť/tuhosť puzdra
Mäkké Hotovo!
Materiál
Neoprén Hotovo!

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Combo large. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Combo large. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Combo large. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT Combo Large kiegészítő szett táblagéphez.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií