Motorola EDGE 50

CONNECT IT Power Wanderer

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Power Wanderer
4,0 3 hodnotení
Cestovný adaptér univerzálny, do viac ako 150 krajín sveta, 2x USB výstup, vstupné napätie 100-240V AC, 50 / 60Hz, maximálne zaťaženie 230V-1380W / 100V-600W, výmenná poistka, LED indikácia, iba pre spotrebiče s dvojitou izoláciou
Kód:  JD740o7 Produktové číslo:  CI-1039 Stránky výrobcu
CONNECT IT Power Wanderer Predaj skončil

CONNECT IT Power Wanderer

CONNECT IT Travel Wanderer
 

Pripojte čokoľvek...

Chystáte sa do Veľkej Británie, USA alebo snáď až do Austrálie? Pribaľte si cestovný adaptér, ktorý využijete v 150 krajinách sveta.
Potrebujete na cestách nabíjať mobilný telefón, tablet alebo power banku? Vďaka dvom USB portom so sebou nemusíte voziť ďalšie nabíjačky.

...a kdekoľvek

Správnu vidlicu vysuniete jednoducho pomocou posuvníka, máte celkom 4 možnosti. A ak by nastal nejaký problém, tak adaptér ukrýva aj náhradnú poistku T6A, ktorú hravo vymeníte.

CONNECT IT Travel Wanderer varianty
 
CONNECT IT Travel Wanderer pouzdro
 

A noste ho v puzdre

Aby ste ho mohli nosiť neustále pri sebe, pridali sme do balenia aj ľahké a odolné škrupinové puzdro. Samotný adaptér váži iba 115 g a zmestí sa naozaj kamkoľvek.

Vlastnosti

  • Vstupné napätie: 100-240 V AC, 50/60 Hz
  • 2× USB výstup: 5 V DC/2500 mA max.
  • Maximálne zaťaženie: 230 V - 1380 W/100 V-600 W
  • Výmenná poistka
  • Poistka: T6A (adaptér obsahuje náhradné 6 A poistku v špeciálnej priehradke)
  • LED indikátor preťaženia a zapnutia
  • Materiál adaptéra: Špeciálny plast ABS-V0 odolný voči horeniu s mäkčenou povrchovou úpravou
  • Materiály kovových častí: Meď poniklované
  • Váha: 115 g
  • Rozmery adaptéra: 63 × 57,5 ??× 60,5 mm (dĺžka x šírka x hĺbka)

Dôležité upozornenia:

• Používajte adaptér len s predpísanou poistkou typu T6A
• Adaptér nevykonáva zmenu napätia (nejedná sa o transformátor napätia).
• Adaptér je určený len pre domáce a kancelárske použitie.
• Adaptér je určený len pre použitie so spotrebičmi, ktoré nevyžadujú uzemnenie = iba spotrebiče s dvojitou izoláciou.

 

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, lze pouzit adapter i v Cine? Dekuji

Diskusia a poradňa k CONNECT IT Power Wanderer
Príslušenstvo pre CONNECT IT Power Wanderer
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Power Wanderer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Power Wanderer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Power Wanderer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Csatlakoztassa Teljesítmény Wanderer.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií