AP+ nový vizuál Xiaomi Fan Festival

CONNECT IT Selfie stick - Nettopy

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Selfie stick - Nettopy
4,5 16 hodnotení
Selfie tyč 95 cm, hliník, statívový závit, bluetooth, vyberateľné diaľkové ovládanie, držiak na telefón, max. šírka mobilu 88 mm
Kód:  JD746t1 Produktové číslo:  CI-556 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT Selfie stick - Nettopy

Túto univerzálnu tyč môžete roztiahnuť od 30 až do 95 cm dĺžky a ľahko ju zaistíte pootočením jednotlivých častí. Vďaka tomu, že je vyrobená z hliníka, jej nosnosť dosahuje hodnoty 500 gramov. Súčasťou balenia je aj spúšť s bezdrôtovým bluetooth pripojením, ktorá je kompatibilná s inteligentnými telefónmi s operačnými systémami iOS a Android. Spúšť môžete pripevniť pomocou držiaku na tyč a ľahko ju ovládať palcom alebo robiť snímky zo vzdialenosti až 10 m.

Kľúčové vlastnosti

  • robustná hliníková selfie stick s pútkom/ úchytom pre ruku
  • teleskopická funkcia s rotačnou fixáciou na maximálnu pevnosť a stabilitu
  • mäkká rukoväť na pohodlné držanie
  • držiak na telefón do šírky 88 mm
  • štandardný 1/4" statívový závit na všetkých prvkoch (tyč, mini statív, držiak telefónu)
  • bezdrôtová spúšť (bluetooth 3.0 kompatibilné s iOS 6 a Android 4.2.2 alebo vyššie)

Dokonalá variabilita

Držiak je tiež plne polohovateľný, môžete fotiť na výšku alebo na šírku alebo telefón ľubovoľne naklápať. Ak máte vlastný držiak s 1/4" závitom (ktorým disponuje napr. držiak kamier GoPro), môžete použiť svoj. Súčasťou selfie tyče je tiež ministativ s výškou 12 cm, takže môžete zaobstarať aj klasické snímky, bez toho aby niekto na fotografii chýbal. Vďaka 1/4" závitu možno použiť aj s iným fotoaparátom či držiakom!

Doplňujúce informácie:
Materiál: hliník
Šírka držiaku telefónu: 53 až 88 mm
Dĺžka: 30 až 95 cm
Výška mini statívu: 12 cm
Max. záťaž: 500 g

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Dĺžka min.
30 cm Hotovo!
Dĺžka max.
95 cm Hotovo!
Vlastnosti
Ovládanie cez Bluetooth, Statívový závit, Vyberateľné diaľkové ovládanie Hotovo!
Maximálna šírka telefónu
88 mm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Dĺžka

Dĺžka min.
30 cm Hotovo!
Dĺžka max.
95 cm Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Ovládanie cez Bluetooth, Statívový závit, Vyberateľné diaľkové ovládanie Hotovo!
Maximálna šírka telefónu
88 mm Hotovo!

Materiál

Materiál
Hliník Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat to je jenom ten stojánek na zem pro tu selfie tyč

dálkové funguje i na GOPRO 5?

Dobrý večer, objednala jsem si přes internet tuto selfie tyč a mám pár dotazů: 1) chtěla bych se zeptat jak dlouho vydrží baterie??? 2) kde se dá baterie koupit??? Děkuji I. T.

V balení v akom je dodávaný má aké rozmery (stačí výška cca)? ďakujem

Bude prosim fungovat na telefon hauwei p20 lite? Predem dekuji

Dobrý den! Je možné tuto selfie tyč použít i na natáčení videí mobilem z pohledu zhora? (postavit tuhle selfie tyč na stůl a natočit např. kreslení) Pokud ne, případně můžete doporučit nějaký jiný držák pro tento účel? Děkuji za odpověď.

Stativ je součástí balení, nebo si ho můžu někde u vás koupit?

Dobrý den, je tyč kompatibilní s iPhone 5s?

Je kompatibilní s Alcatel POP 4+ ?

Dobrý večer,funguje na to i LG G6??Děkuji za odpověď

123
Diskusia a poradňa k CONNECT IT Selfie stick - Nettopy
Príslušenstvo pre CONNECT IT Selfie stick - Nettopy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Selfie stick - All In One. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT selfie stick - All In One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT selfie stick - All In One. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT - All In One.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií