Alza pre firmy

CONNECT IT Wirez HDMI 5 m

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Wirez HDMI 5 m
4,8 37 hodnotení
Video kábel – prepojovací, s pozlátenými konektormi, verzia 1.4 na prenos zvuku i obrazu
Kód:  JD651x3b Produktové číslo:  CI-1018 Stránky výrobcu

CONNECT IT Wirez HDMI 5 m

HDMI kábel Connect IT  je nepostrádateľným spoločníkom pre každú modernú domácnosť. Jednoducho prepojte satelitný televízny prijímač, prehrávač, rozhlasový projímač, alebo dokonca notebook s televízorom, obrazovkou, alebo iným kompatibilným prístrojom. Potom si doprajte nerušené sledovanie obľúbených filmov, seriálov prehliadanie webových stránok – všetko vo vysokom rozlíšení. Navyše spolu s prenosom videa a zvuku kábel ponúka aj komunikáciu prostredníctvom siete Ethernet a podporu 3D.

Kľúčové vlastnosti

  • HDMI verzia 1.4 (HDMI High Speed + Ethernet), alebo nižšia (1.3)
  • Podpora prenosu 3D obrazu až do rozlíšenia Full HD 1 080p (1 920 × 1 080)
  • Maximálna podpora rozlíšenia 4 096 × 2 160 (bez podpory 3D)
  • Konektory pozlátené 24-karátovým zlatom
  • Trojvrstvové vysokokvalitné tienenie káblov
  • Špeciálny kanál pre sieť Ethernet

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den jde tento kabel připojit z notebook TOSHIBA do smart televize HYUNDAI

Mohu touto verzi (1.4) propojit xbox one s s televizi?

Diskusia a poradňa k CONNECT IT Wirez HDMI 5 m
Príslušenstvo pre CONNECT IT Wirez HDMI 5 m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Wirez HDMI 5m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Wirez HDMI 5m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Wirez HDMI 5m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT Wirez HDMI 5m.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií