PET PET

CONSTRUCTA CK736EL32

Zobraziť katalóg
CONSTRUCTA CK736EL32
Chladnička – kombinovaná, 186cm, A++, objem 237/87l, hlučnosť 39dB, NoFrost, Multi Airflow systém, Air Fresh Filter, LED osvetlenie sa Soft Start v chladiacej časti, doba skladovania pri poruche 16hod., mraziaci kapacita 14kg/24hod.,186x60x66cm
Kód:  COCHL002 Produktové číslo:  CK736EL32 Stránky výrobcu

CONSTRUCTA CK736EL32

Kombinovaná chladnička CONTRUCTA CK736EL32 je zaradená do energetickej triedy A ++ a tak vám ušetrí veľa energie a vďaka funkcii No Frost nebudete musieť chladničku odmrazovať, čím môžete šetriť aj svoj čas. Zásuvky Extra Fresh a Extra Cold udržia ovocie, zeleninu, ryby alebo mäso extra dlho čerstvé pomocou odvodu a regulácie teploty. Súčasťou chladničky je aj mraznička, ktorá používa funkciu super mrazenie, ktorá dokáže prudko znížiť teplotu, keď sa do mrazničky pridávajú nové potraviny, čo zaistí kvalitné zmrazenie nových potravín. 

Kľúčové vlastnosti

  • Funkcia No Frost – už žiadne odmrazovanie
  • Zásuvky Extra Fresh a Extra Cold pre dlho čerstvé potraviny
  • LED osvetlenie
  • Presná elektronická regulácia teploty
  • Mraznička s funkciou super mrazenia

No Frost systém

Hovoríte si, ako je možné, že už sa chladničky nemusia rozmrazovať? Je to jednoduché. Potraviny sú totiž mrazené pomocou ochladeného vzduchu, ktorý cirkuluje a zaisťuje tak rovnakú teplotu vo vnútri celého mrazničky. Prebytok vlhkosti sa automaticky odvádza von, preto v mrazničke nevzniká námraza a vy sa jej nemusíte pracne zbavovať.

Multi Flow systém

Multi-Flow systém zaisťuje ideálne podmienky pre skladovanie potravín, pretože rovnomerne distribuuje chladený vzduch do priestoru chladničky. Takže už nebudete musieť premýšľať, kam ktoré potraviny položiť, pretože všade bude rovnaká teplota.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONSTRUCTA CK736EL32
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONSTRUCTA CK736EL32.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií