PET AD homeoffice

Corsair Neutron XTi Series 7mm 240GB

Zobraziť katalóg
Corsair Neutron XTi Series 7mm 240GB
5 1 hodnotení
SSD disk 2.5 ", SATA III, MLC, čítanie až 560MB / s, zápis až 540MB / s
Kód:  DO103c3c Produktové číslo:  CSSD-N240GBXTI
Corsair Neutron XTi Series 7mm 240GB Predaj skončil

Corsair Neutron XTi Series 7mm 240GB

SSD radu Neutron XTi je úložisko navrhnuté pre potreby herných nadšencov a profesionálov, ktorí trávia pri počítači rad hodín v náročných projektoch. Vďaka ultra vysokým prenosovým rýchlostiam, ktoré zostávajú konštantné naprieč najrôznejšími požiadavkami, už nestratíte čas, prípadne rovno nervy, čakaním na načítanie alebo zápis dát.

kľúčové vlastnosti

  • Výnimočne rýchle úložisko
  • Konzistentný výkon vo všetkých prípadoch
  • Pokročilá ochrana dát
  • Až o 95% nižšia spotreba energie
  • Spoľahlivosť cenená 5-ročnú zárukou

myslia napred

Vďaka rozšírenej vyrovnávacej pamäte a novému radičmi sa 4jádrovým procesorom disk nezaskočí náhodné čítanie ani zápis, ktorého hodnoty sú nemenej pozoruhodné. Neutrón XTi je tak pripravený na prácu s nekomprimovaným Full HD aj 4K videom rovnako dobre ako na hranie počítačových hier s maximálnou úrovňou detailov. V žiadnom prípade nebudete musieť čakať ani o chvíľu dlhšie, než je nutné. Konečne sa prejaví sila hardvéru vášho stroja bez prekážok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Corsair Neutron XTi Series 7mm 240GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair Neutron XTi Series 7mm 240GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair Neutron XTi Series 7 mm 240 Gigabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair Neutron XTi Series 7 mm 240 Gigabyte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Corsair Neutron XTi Series 7mm 240GB.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií