PET AD homeoffice

COWON Plenue M2 128 GB strieborný

Zobraziť katalóg
COWON Plenue M2 128 GB strieborný
MP3 prehrávač – 3.7" dotykový AMOLED 800×480px, 128GB + microSD slot, MP3/WMA/WAV/OGG/FLAC, Bluetooth, Li-Pol batéria 3000mAh, výdrž na batériu až 9 hodín
Kód:  JV668e Produktové číslo:  8809290183132
COWON Plenue M2 128 GB strieborný Predaj skončil

COWON Plenue M2 128 GB strieborný

Vyspelý zvuk bez obmedzenia, verný a blízky kvalite štúdiovej nahrávky. To je filozofia značky Cowon, ktorá stavia na neustálom vylepšovaní kvalít svojich prehrávačov. Model M2 vychádza zo svojho predchodcu a je ich súčasnou špičkou v reprodukcii vysoko kvalitného HD zvuku. Je vyzbrojený 24-bitovým stereofónnym prevodníkom Burr-Brown, ktorý je používaný v najkvalitnejších Hi-Fi aparatúrach s najlepšími parametrami SNR, THD+N a presluchu, aké sú potrebné pre prehrávanie prvotriednej hudby.

Prednosti strieborného prehrávača Cowon Plénum M2

  • Špičkový 24-bitový HD zvuk blížiaci sa štúdiovej kvalite
  • Vysoká hodnota SNR potláčajúca šum
  • Vynikajúci výstupný výkon porovnateľný s Hi-Fi aparatúrami
  • Elegantný dizajn eloxovaného hliníka
  • Dotykový 3,7" AMOLED displej a 128 GB pamäte
  • Komunikácia aj cez Bluetooth
  • Doba prehrávania až 9 h na jedno nabitie
  • MicroUSB, 3,5 mm jack a optický výstup

Užite si špičkový HD zvuk

Vďaka špičkovým parametrom sa M2 radí do najvyššej triedy vo svojej kategórii a svojim poslucháčom dokáže ponúknuť skvelé zážitky aj vynikajúci výstupný výkon 2 Vrms. Pri takomto výkone môžete zapojiť vysokoimpendačné Hi-Fi slúchadlá bez použitia zosilňovača. Zosilňovač má M2 samozrejme integrovaný a jedná sa o vysoko výkonnú jednotku, ktorá produkuje veľmi bohatý a živý zvuk v prvotriednej HD kvalite. K vysokému výstupnému výkonu sú prispôsobené tiež obvody, ktoré sú odborne navrhnuté s dôrazom na spoľahlivosť a kvalitu.

Plenue M2 sa pýši vysokým SNR

Aby bola docielená vysoká kvalita zvuku bez prebratého zvukového šumu, musí mať zariadenie vysokú hodnotu tzv. SNR. Ide o číselnú hodnotu pomeru signálu k šumu. Šum obvykle vzniká pri spracovaní signálu na výstupe, čím sa skresľuje pôvodná kvalita zdroja. V Cowon neustále pracujú na vývoji a nahrádzajú základné parametre vyspelejšími. Vďaka tomu má Plenue M2 hodnotu 120 dB. Ak je napríklad rozdiel medzi dvoma zariadeniami 6 dB, predstavuje to rozdiel 1 bitu v rozlíšení digitálneho signálu. Napríklad zariadenie s hodnotou 113 dB stráca viac ako 1 bit digitálneho signálu rozlíšenia, čo je viac ako dvojnásobný rozdiel výchylky rozlíšenia v porovnaní s Plenue M2. Čím vyššia hodnota, tým menej šumu a tým vyššia podobnosť s pôvodnou štúdiovou nahrávkou, jednoducho povedané. Okrem toho sa môže pochváliť ešte separáciou kanálov (crosstalk) v hodnote -130 dB a harmonickým skreslením (THD + N) 0,0007 %. Z toho jasne vyplýva, že si M2 superlatívy vyslúžil po zásluhe.

Kvalitný materiál a hardvér je základ

Plenue M2 disponuje 128 GB vlastnej pamäte pre vašu hudbu a keby vám ani to nestačilo, pripravený je slot s podporou microSDXC kariet až do veľkosti 200 GB. Prehrávač je vybavený 3,7" farebným a dotykovým AMOLED displejom s vysokým rozlíšením 800 × 480 px. Dokáže komunikovať s ostatnými inteligentnými zariadeniami a to za pomoci Bluetooth. Vysokokapacitná 3000mAh Li-Pol batéria vydrží až na 9 hodín počúvania. Prehrávač je kompatibilný s celým radom hudobných formátov a to MP3, WMA, WAV, OGG a FLAC.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre COWON Plenue M2 128 GB strieborný
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON Plenue M2 128GB stříbrný.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií