Alza pre firmy

Creative Woof 3 Winter Chrome

Zobraziť katalóg
Creative Woof 3 Winter Chrome
4,8 4 hodnotení
Bluetooth reproduktor bezdrôtový bluetooth s integrovaným MP3 prehrávačom, podpora USB audio, microSD slot
Kód:  JJ123p7e1 Produktové číslo:  51MF8230AA000 Stránky výrobcu
Creative Woof 3 Winter Chrome Predaj skončil

Creative Woof 3 Winter Chrome

Creative Woof 3 je nielen štýlový, ale aj veľmi praktický spoločník na výlety, vonkajšie posedenie s priateľmi či cesty všetkého druhu. Ide o bezdrôtový, prenosný reproduktor s veľkosťou hrnčeka. Aj napriek svojim drobným rozmerom sa však rozhodne nenechá zahanbiť. Vo vašom okolí vykúzli až nečakane kvalitnú hudobnú kulisu, za ktorú by sa nemusel hanbiť ani ďaleko väčší oponent. Srdcom Creative Woof 3 je totiž 48 mm výkonný reproduktor, ktorý si hravo poradí so všetkými tónmi naprieč celým frekvenčným rozsahom.

Kľúčové vlastnosti

  • Prenosný, bezdrôtový reproduktor
  • Drobné rozmery, nízka hmotnosť
  • Kvalitná hudobná reprodukcia, 48 mm reproduktor
  • 4 možnosti pripojenia (bluetooth, USB, AUX, microSD karta)
  • Integrovaný prehrávač - MP3, WMA, WAV, FLAC, APE
  • Až 6 hodín nepretržitého prehrávania
  • Zabudovaný mikrofón - funguje ako handsfree
  • Vydarený dizajn

Kompatibilita na prvom mieste

Za najväčšiu prednosť Creative Woof 3 možno bezpochyby považovať možnosť prepojiť ho s celou radou najrôznejších zariadení. Reproduktor poskytuje hneď 4 možnosti pripojenia. Prvá z nich predstavuje bezdrôtovú technológiu Bluetooth, s ktorej pomocou prepojíte reproduktor napríklad s vaším šikovným telefónom, poprípade tabletom. Druhá možnosť je zastúpená USB portom. Jeho prostredníctvom je možné streamovať hudbu z počítača. A to ako z PC, tak aj z Macu. Nechýba ani klasický AUX, respektíve 3,5 mm port, či naozaj netradičný port pre microSD kartu. Súčasťou Creative Woof 3 je totiž tiež zabudovaný prehrávač. Ak sa vám vybije batéria v mobilnom telefóne, stačí vybrať microSD kartu, zastrčiť ju do reproduktora a počúvanie hudby môže pokračovať.

Odkážte všetky neodkladné hovory

Ako už napovedá samotný nadpis tohto odseku, Creative Woof 3 disponuje okrem iného aj integrovaným mikrofónom. Neodkladné telefónne hovory tak ľahko vybavíte priamo prostredníctvom reproduktora. V neposlednom rade oceníte tiež výkonnú, zabudovanú, nabíjateľnú batériu, ktorá umožňuje prehrávať hudbu až 6 hodín v kuse na jedno nabitie.

Obsah balenia:
Reproduktor Creative Woof 3
0,8 m dlhý micro USB kábel na nabíjanie

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, potrebujem vediet, ci sa da prepinat hudba s jednej pesnicky na druhu.? Dakujem

Diskusia a poradňa k Creative Woof 3 Winter Chrome
Príslušenstvo pre Creative Woof 3 Winter Chrome
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Woof 3 Winter Chrome. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Woof 3 Winter Chrome. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Woof 3 Winter Chrome. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative Woof 3 Winter Chrome.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií