AD elektro Motorola EDGE 50

Creative Woof

Zobraziť katalóg
Creative Woof
4,7 28 hodnotení
Reproduktory bezdrôtové, Bluetooth 3.0, A2DP, AVRCP, HFP, HSP, 3.5mm jack audio vstup, dosah až 10m
Kód:  JJ123p7d Produktové číslo:  51MF8210AA002 Stránky výrobcu

Creative Woof

Kompaktný bezdrôtový reproduktor Creative Woof je ideálne zariadenie k mobilnému telefónu, alebo prenosným počítačom. Integrované bezdrôtové rozhranie Bluetooth podporuje širokú škálu profilov. Reproduktor je vybavený aj mikrofónom , takže môžete nielen ľahko počúvať svoju obľúbenú hudbu, ale si aj telefonovať s priateľmi. 360 ° reprodukcia zvukovo pokryje celý priestor okolo seba, nemusíte sa tak starať o natočenie.

Batéria zvládne až 6 hodín nepretržitej prevádzky , ľahko sa dá nabiť cez USB počítača. Bluetooth je plne kompatibilný s najnovšími zariadeniami Apple iPhone a iPad a inteligentnými telefónmi s operačným systémom Android.

Parametre a špecifikácie:

Farebné prevedenie:
Strieborné

Typ reproduktora:
Všesmerový, 360 °

Vstupy a výstupy:
USB (nabíjanie)
Audio vstup

Batérie:
Li-Ion, až 4 h prevádzky

Kompatibilita:
Zariadenie Bluetooth
Bluetooth profily: A2DP/AVRCP/HSP/HFP

Rozmery:
65 x 74 x 74 mm

Hmotnosť:
255 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné když si koupím dva identické reproduktory této značky je připojit přes bluetooth k jednomu zdroji hudby např. k ipadu nebo k iphonu najednou a umístit je každý do jiné místnosti (dosah do 10m)? Děkuji za informaci.

Diskusia a poradňa k Creative Woof
Príslušenstvo pre Creative Woof
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Woof 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kreative Woof. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kreative Woof. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative Woof 2.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií