PET PET

CSlink IrDeto - 1 rok

Zobraziť katalóg
CSlink IrDeto - 1 rok
Satelitná karta neplacené programy na 1 rok (Čt HD, Nova HD, Prima HD, atd.) + zdarma 1 měsíc MIX, + 1 měsíc Film
Kód:  JT750e3
CSlink IrDeto - 1 rok Predaj skončil

CSlink IrDeto - 1 rok

Satelitná dekódovacia karta CSlink Irdeto umožňuje ihneď poregistraci karty využívať všetky neplatené TV programy po dobu jedného roka podľa toho, pre aké územie je karta registrovaná.Túto ročnú lehotu je možné kedykoľvek zmeniť na neobmedzenú doplatkom 1.000, - Sk.Okrem neplatených programov získate tiež mesačné predplatné programové kombinácie MIX a FILM.

Úplnú ponuku programov nájdete na www.CSLINK.cz.Karta sa vkladá do sat.prijímačov s originálnym dekodérom CryptoWorks alebo do CA modulov CryptoWorks.Karta sa registruje a aktivuje kódom ROK bez potreby použitia kupónu.Na karte je možné predplatenie ktoréhokoľvek plateného programu podľa platného cenníka.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
CA modul
dekódovacia karta

Funkcia:
1 rok neplatené programy
1 mesiac MIX
1 mesiac Film
možnosť predĺženia na dobu neobmedzenú

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CSlink IrDeto - 1 rok. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CSlink IrDeto - 1 rok. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CSlink IrDeto - 1 rok. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CSlink IrDeto - 1 rok.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií