AD elektro Star Wars

Cubelet Brightness

Zobraziť katalóg
Cubelet Brightness
Príslušenstvo pre robot – modulárna kocka s čidlom svetelnosti
Kód:  HRAjd1487 Produktové číslo:  855165004062 Stránky výrobcu

Cubelet Brightness

Táto kocka Cubelet Brightness je skvelý dodatok do stavebnice vášho dieťaťa. Jej výstup podáva informácie o množstve svetla, ktoré dopadá na jej senzory. Ako výstup ponúka hodnoty medzi 0 (málo svetla) a 1 (viac svetla). Kocka Cubelet Brightness funguje vďaka analógovej fotobunke.

Kľúčové vlastnosti Cubelet Brightness

  • Príslušenstvo pre stavebnicu Cubelets umožňujúce postaviť vlastné roboty
  • Cubelet Brightness obsahuje čidlo sledujúce množstvo svetla
  • Miniatúrny počítač vnútri kocky Cubelet
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Štúdium aj zábava

Stavebnica Cubelets nielen zabaví a poteší technických nadšencov od 4 rokov a vyššie, ale zároveň môže slúžiť ako vzdelávacia pomôcka pre budúcich vynálezcov a inovátorov. Každá kocka komunikuje so svojimi susedmi. Cubelets sú navrhnuté tak, aby dokázali sprostredkovať informácie o komplexných systémoch, ale aj o navrhovaní dizajnu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cubelet Brightness
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cubelet Brightness. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zubehör für den Cubelet Roboter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zubehör für den Cubelet Roboter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Brightness Cubelet.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií