AD elektro Motorola EDGE 50

Czur ET16

Zobraziť katalóg
Czur ET16
4,3 3 hodnotení
Skener – 300dpi, A3, 32-bit CPU, 1-Gbit DDR3, rýchlosť skenovania až 40 strán/min., HDMI, WiFi
Kód:  QP160a3 Produktové číslo:  Czur ET16

Czur ET16

Pamätáte si na ťažkopádne začiatky starých skenerov s vekom? Moderný digitálny skener Cruz ET16 posúva digitalizáciu dokumentov o niekoľko tried vyššie. Ide o stojanový skener s veľmi širokým využitím. Nemá problémy so svetlom z okolia, ktoré nemohlo do starých prístrojov preniknúť. Disponuje špičkovou digitálnou kamerou od Sony, môžete s ním skenovať aj veľkoformátové dokumenty, a to veľmi rýchlo (až 40 strán/min). Oplýva aj radom moderných technológií, spomedzi ktorých vás určite zaujme napríklad narovnávanie stránok kníh.

Kľúčové vlastnosti Czur ET16

  • Stojanový skener s veľkou pracovnou plochou pod sebou (39 cm)
  • Digitalizácia až do formátu A3
  • Vybavený špičkovú kamerou Sony (16 Mpx)
  • Displej na zobrazenie pozície skenovaného dokumentu
  • Extra rýchle skenovanie (pod 1,5 s)
  • Funkcia narovnávania stránok kníh
  • Automatický prevod textu do Wordu
  • ET16 komunikuje bezdrôtovo pomocou WiFi
  • Externý ovládač na rýchly sken
  • Nahrávanie videosekvencií vo Full HD

Czur ET16 je pripravený vám prácu zefektívniť

Potrebujte skenovať knihu, časopis – skrátka nejaký dokument, ktorý nie je možné kvôli väzbe stránok narovnať pred digitalizáciou? Žiadny problém so skenerom Czur ET16. Stačí, keď knihu otvoríte a naskenujete ju tak, ako je. Skener si sám automaticky "narovná" stránky tak, ako by ste ich skenovali zvlášť. Nedochádza tak k zbytočnej transformácii textu. S počítačom komunikuje ET16 pomocou bezdrôtovej technológie WiFi, takže nemusíte riešiť dátový kábel. Naopak, prístroj je vybavený veľmi praktickým káblovým ovládačom na rýchle skenovanie. Stačí jednou rukou otáčať stránky dokumentu, a druhou klikať na tlačidlo ovládača. Docielite tým takú rýchlosť, akú by ste s klasickými skenermi nikdy nedosiahli.

Digitalizujte dokumenty do obrázkových aj textových súborov a videosekvencií

So skenerom Czur ET16 môžete skenovať všetky formáty až do veľkosti A3. Máte možnosť ukladať do obrázkových formátov JPEG alebo PDG. Na digitalizáciu využite obľúbený formát PDF alebo zvoľte automatický prevod textu do textových editorov – napríklad Wordu. Keďže je ET16 vybavený digitálnou kamerou Sony s plným Full HD rozlíšením (1080p), môžete nahrávať aj videosekvencie priestorových objektov. Výstupným formátom je tu MJPG alebo YUV. Skener je navyše vybavený konektorom HDMI.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nezvažujete u tohoto "ležáku" významnou slevu?

Laser - assisted 3 laser rays - kde je laser zabudován, jak je silný a jaké je např. riziko poškození zraku?

Jaký software je součástí (zabudovaná i v OCR software čeština)?

Je zde záruka na IČ také 2 roky?

Dobrý den, rád bych se zeptal, jak vypadají přídavné světla? děkuji Zdeněk

Koupi zde lze snad i začít zvažovat při výraznějším poklesu ceny k hranici 6000 Kč.

Skutečně má tento skener v této výrazně vysoké cenové hladině výstupní hodnotu skenu jenom 300 dpi, tj. nemá už ani 600 nebo aspoň 400 dpi? Pokud opravdu nemá, pak by ovšem bylo lepší ukotvit si svépomoci nad knihou foťák nebo mobil (např. pomocí selfie tyče) a na toto prazvláštní zařízení si nechat raději zajít chuť, leda že by cena šla dolů nejméně tak o 66% . . .

Diskusia a poradňa k Czur ET16
Príslušenstvo pre Czur ET16
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Czur ET16 + přídavná světla. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Czur ET16.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií