AD elektro Motorola EDGE 50

dbramante1928 Billund pre iPhone 7 Plus golden tan

Zobraziť katalóg
dbramante1928 Billund pre iPhone 7 Plus golden tan
Ochranný kryt - z pravej kože, prístup ku všetkým tlačidlám, pevný
Kód:  GC126x34 Produktové číslo:  BIP7GT000683
dbramante1928 Billund pre iPhone 7 Plus golden tan Predaj skončil

dbramante1928 Billund pre iPhone 7 Plus golden tan

Nadčasovú eleganciu, vysokú kvalitu a dokonalú ochranu vám ponúka tento zadný kryt dbramante1928 Billund Tan v žltohnedej farbe na mobilný telefón iPhone 7 Plus. Jeho prepracovaný dizajn poskytuje maximálnu viditeľnosť obrazovky aj pohodlný prístup ku všetkým tlačidlám a konektorom, vďaka čomu telefón nemusíte nikdy vyberať z obalu. Tvrdý polykarbonátový kryt navyše disponuje flexibilným plastovým výčnelkom, ktorý poskytuje maximálnu ochranu proti nárazom a pádom. Zadná strana krytu je potom pohodlne pokrytá pravou indickou kožou, ktorá má veľmi luxusný vzhľad a je príjemná na dotyk.

Kľúčové vlastnosti dbramante1928 Billund Tan  

  • Tenký zadný kryt pre mobilný telefón iPhone 7 Plus
  • Maximálna viditeľnosť obrazovky
  • Pohodlný prístup ku všetkým tlačidlám aj konektorom
  • Vysoko kvalitné polykarbonátové spracovanie
  • Zadná strana pokrytá pravou indickou kožou
  • Flexibilný plastový výčnelok
  • Účinná ochrana proti nárazom a pádom
  • Elegantné žltohnedé vyhotovenie

Každý kus je originál - užite si ten váš

Vďaka netradičnému dizajnu máte pred sebou jedinečný kúsok s unikátnou štruktúrou a dokonalým tvarom, ktorý vám budú všetci závidieť. Zadný kryt dbramante1928 Billund Tan pre iPhone 7 Plus je totiž výsledkom ručného spracovania zručnými remeselníkmi s použitím tých najlepších materiálov. Indická koža použitá na výrobu patrí medzi tie najkvalitnejšie na svete a vedľa luxusného vzhľadu poskytuje tiež pevnosť, odolnosť a dlhú životnosť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si dbramante1928 Billund pro iPhone 7 Plus golden tan. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte dbramante1928 Billund für iPhone 7 Plus goldbraun. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte dbramante1928 Billund für iPhone 7 Plus goldbraun. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: dbramante1928 Billund iPhone 7 Plus golden tan.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií