AD homeoffice AD homeoffice

Defender Redragon Kunlun L

Zobraziť katalóg
Defender Redragon Kunlun L
5 1 hodnotení
Podložka pod myš – rozmery 500×400×6mm
Kód:  JS280a25k4 Produktové číslo:  70340
Defender Redragon Kunlun L Predaj skončil

Defender Redragon Kunlun L

Vaša herná podložka už nie je to, čo bývala, a vy preto túžite po novej? Potom tu pre vás máme veľkoplošnú hernú podložku vyrobenú zo špičkových trvanlivých a vodoodolných materiálov. Vďaka veľkosti podložky budete mať z hier nevšedné zážitky. Nikdy vám nespadne zo žiadneho stola, pretože na spodnej strane sa nachádza protišmyková gumová vrstva. Naopak, vrchný materiál je tak hladký, že budete udivení, ako presne sa vaša myš pohybuje.

Kľúčové vlastnosti podložky pod myš Defender Redragon Kunlun L

  • Kvalita spracovania
  • Vodoodolnosť
  • Extra veľké rozmery
  • Protišmyková vrstva
  • Presnosť pohybu myši
  • Použiteľná aj pre klasické myši

Prvotriedne vyhotovenie

Veľkou prednosťou tejto podložky sú materiály, z ktorých sa vyrába. Zospodu sa nachádza prírodná guma, vďaka ktorej sa podložka ani nepohne na akomkoľvek podklade. Na hornej strane nájdete dokonalý povrch pre vašu myš, ktorý je odolný a trvanlivý. Celá podložka je obšitá prírodnou kvalitnou tkaninou, ktorá pomáha tomu, aby sa podložka neodierala a držala svoj tvar.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je naozaj až 6mm hrubá?

Diskusia a poradňa k Defender Redragon Kunlun L
Príslušenstvo pre Defender Redragon Kunlun L
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Defender Redragon Kunlun L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Defender Redragon Kunlun L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Defender Redragon Kunlun L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Defender Redragon Kunlun L.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií