LEGO v APP pro AP+

Dell 40-Pin konektor na HDMI s napájaním a USB

Zobraziť katalóg
Dell 40-Pin konektor na HDMI s napájaním a USB
Redukcia - Adaptér, umožňuje pripojenie externých monitorov cez port HDMI a súčasné pripojenie periférií USB a napájanie tabletov.
Kód:  ADP3f014 Produktové číslo:  470-13500 Stránky výrobcu
Dell 40-Pin konektor na HDMI s napájaním a USB Predaj skončil

Dell 40-Pin konektor na HDMI s napájaním a USB

Spoločnosť Dell prináša na trh malého ale pritom užitočného pomocníka. V tomto komponent sa podarilo veľmi dobre skĺbiť jednoduchý dizajn, veľkosť a vynikajúcu výkonnosť. Vďaka HDMI druhý krát tento drobček zaistí pripojenie externého monitora. Prenos dát bude bezstratový, a vy si tak môžete vychutnať váš obľúbený film vo vysokej kvalite. Súčasne si môžete dovoliť pripojenie tabletu prostredníctvom USB 2.0, telefónu či flash disku a prehrávať si z týchto zariadení alebo na ťa dôležité dáta, hudbu alebo fotografie.

kľúčové vlastnosti

  • jednoduchý dizajn
  • Malá veľkosť vám nebude zaberať miesto
  • Bezstratový prenos dát
  • Možnosť pripojenia viacerých externých zariadení naraz

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nedavno se mi rozbil nb a koupil jsem u vás nový a ze starého jsem extrahoval monitor který bych chtěl dále využívat jako externí. Moje otázka zní zda máte nějakou redukci z 40 pin konektoru na HDMI nebo VGA a je nejspíš potřeba i 6 pin konektor pro napájení připojit. Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Dell 40-Pin konektor na HDMI s napájaním a USB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell 40-Pin konektor na HDMI s napájením a USB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell 40-Pin-Anschluss auf HDMI und USB Power. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell 40-Pin-Anschluss auf HDMI und USB Power. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell 40-Pin csatlakozó HDMI és USB.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií