AD elektro Star Wars

Dell B1260dn

Zobraziť katalóg
Dell B1260dn
Laserová tlačiareň A4, 28str./min, 600x600dpi, 64MB, USB 2.0 + LAN
Kód:  TT303g Produktové číslo:  B1260dn Stránky výrobcu

Dell B1260dn

Čiernobiela laserová tlačiareň od firmy Dell, ktorá zlepší produktivitu každej kancelárie. Toho je dosiahnuté pomocou potlače oboch strán papiera súčasne, Možnosti pripojenia do siete pomocou zabudovaného LAN konektoraa vysokou rýchlosťou tlače 28 strán za minútu. Kvalitná tlač je zaistený rozlíšením 600 x 600 dpi. Tlačiareň je pripravená na každodenné využitie, odporúčaná mesačná záťaž predstavuje až 20 000 stránok.

Tlačiareň je možné jednoducho zdieľať pomocou už spomínaného LAN konektora, prípadne možno využiť unikátne možnosti tlače z mobilných zariadení. U smartphonov a tabletov so systémom Google Android môžete využiť aplikácie Dell Mobile Printpre jednoduchý spôsob tlače dokumentov, fotografií alebo webových stránok z vášho mobilného prístroja. Tlačiareň tiež podporuje technológiu AirPrint spoločnosti Apple, takže nič nebráni ani tlači z vášho iPhonu či iPadu. Obdobné funkcie možno navyše využiť pre tlač pomocou služby Google Cloud Print.

Tlačiareň Dell B1260dn bola navrhnutá s ohľadom na životné prostredie. Stlačenímtlačidla Eco môžete dosiahnuť ďalšie úspory papiera a tonera, ktorý je navyše plne recyklovateľný.

Parametre a špecifikácie:

Funkcie:
Tlač

Tlač:
Technológia tlače: laser
Odporúčaný počet strán za mesiac: až 20000
Kvalita čiernobielej tlače: 600 x 600 dpi
Počet tlačových kaziet: 1 (čierna)

Manipulácia s papierom:
Štandardný vstup pre manipuláciu s papierom: 251 listov
Štandardný výstup pre manipuláciu s papierom: 150 listov lícom dolu
Možnosti obojstrannej tlače: automatický

Podporované formáty médií:
A4

Rozhranie:
USB 2.0
Ethernet 10/100

Podporované operačné systémy:
Windows, Linux, Unix, MacOS X

Rozmery:
348 x 338 x 197 mm

Hmotnosť:
7,2 kg

Dodávané príslušenstvo:
Napájací kábel
Tlačová kazeta - 1000 strán
Disk CD so softvérom a dokumentáciou
Inštalačná príručka

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell B1260dn
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell B1260dn. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell B1260dn. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell B1260dn. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell B1260dn.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií