AD elektro Motorola EDGE 50

Dell Venue 7 Swarovski Limited Edition

Zobraziť katalóg
Dell Venue 7 Swarovski Limited Edition
Tablet dotykový 7 "1280x800 IPS, Intel Atom Z2560 1.6GHz Dual-Core, RAM 1GB, HDD 8GB, Intel HD Graphics, WiFi, BlueTooth 4.0, GPS, 2x webkamera, microSDHC, Android 4.2
Kód:  DTB025c Stránky výrobcu
Dell Venue 7 Swarovski Limited Edition Predaj skončil

Dell Venue 7 Swarovski Limited Edition

Výrobca tabletov Dell prichádza s limitovanou edíciou jedného zo svojich zariadení. Konkrétne sa jedná o dotykový tablet Dell Venue 7 Swarovski. Tabliet v limitovanej edícii Swarovski je zdobený kryštálmi práve tejto spoločnosti, a ty mu tak prepožičiavajú jedinečný elegantný lesk s puncom luxusu. Tento tablet je jednoducho neprehliadnuteľné. Tablet je vhodný predovšetkým pre surfovanie na internete, kontrolu mailovej pošty, počúvanie hudby, sledovanie videa, prezeranie fotografií alebo pre využitie mnohých aplikácií, ktoré operačný systém Android ponúka.

Toto mobilné zariadenie určite ocenia všetci, ktorí často cestujú a vyžadujú predovšetkým mobilitu. S Dell Venue sa tak všade budete cítiť ako doma. Všetky úlohy na tomto zariadení spracujete veľmi rýchlo, a ak vám zostane ešte chvíľka času, môžete si zahrať nejakú hru, pretože výkon tabletu umožňuje využívať aj tie najnáročnejšie. Potrebnú výdrž zaistí Li-pol batérie s vysokou kapacitou. O hladký beh všetkých aplikácií sa staráGoogle Android vo verzii Jelly Bean, Ktoré plynule zvláda aj náročnejšie aplikácie.

Každučký detail si naplno užijete u vašich obľúbených filmov, fotografií alebo hier na kvalitnom jemnom HD displeji. Navyše vďaka hrúbke púhych 9,6 mm a nízkej hmotnosti sa s tabletom nielen príjemne pracuje alebo relaxuje, ale tiež cestuje. Jedinečné okamihy vášho života zachytíte pomocou 3 MPx zadnej kamery a podelíte sa o váš úsmev s priateľmi trebárs aj pri videohovoroch, ktoré zaisťuje kamera predné.

Aplikácia PocketCloud 2.0 vám umožní mať prístup k vašim súborom uloženým v cloudovom úložisku takmer odkiaľkoľvek - z PC, MACu, chytrého telefónu či iného tabletu. Vstavaná GPS navigácia vždy prináša prehľad o vašej aktuálnej polohe a miestach okolo vás. Navyše funguje aj offline. O výkon tabletu sa stará rýchly procesor Intel Atom. Všetky dáta navyše môžete v pamäti tabletu, ktorú ľahko rozšírite o ďalšie poriadnu porciu miesta pomocou microSDHC kariet.

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell Venue 7 Swarovski Limited Edition
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Venue 7 Swarovski Limited Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell Venue 7 Swarovski Limited Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Venue 7 Swarovski Limited Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell Venue 7 Swarovski Limited Edition.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií