AD elektro Star Wars

DENON DCD-1600NE Silver premium

Zobraziť katalóg
DENON DCD-1600NE Silver premium
CD přehrávač – podpora SACD/CD-R/RW, DVD/R, DVD/RW, MP3/WMA/AAC/WAV/FLAC/ALAC, AIFF/DSD (2.8,5.6MHz), Pure Audio mód, Advanced AL32 Processing, 192kHz/32bit D/A prevodník, oddelené analog/digital napájanie, 1× optický výstup, 1× koaxiálny výstup, stereo RCA výstup, diaľkové ovládanie, strieborný
Kód:  DEN095k2 Produktové číslo:  DCD1600NESP Stránky výrobcu
DENON DCD-1600NE Silver premium Predaj skončil

DENON DCD-1600NE Silver premium

Chcete si splniť sen a mať doma naozaj kvalitný prehrávač audia? Zoznámte sa s Denon DCD-1600N Silver premium, ktorý patrí medzi špičkové CD HiFi prehrávače novej generácie. Firma Denon patrí k jednej z mála spoločností, ktorá neustále vyvíja nové HiFi komponenty a vzhľadom na dlhoročné skúsenosti sa dokáže sústrediť na tie najmenšie detaily, ktoré pri počúvaní hudby z diskov prinesú ten najkvalitnejší zvuk. Jedným z detailov je dodávanie vysokokvalitných zvukových signálov do zosilňovača vďaka minimalizácii všetkých obvodov. Podporuje klasické prehrávanie CD/SACD diskov a po novom je vybavený kvalitnou mechanikou, ktorá dokáže prehrať aj piesne z DVD. Denon DCD Silver Premium zvláda spustiť všetky populárne formáty audia, ako je napríklad MP3, WMA, AAC a ďalšie ...

  

Výhody prehrávača DCD-1600N Silver premium

  • Schopnosť prečítať väčšinu používaných audio diskov – SACD/CD-R/CD-RW/DVD-R/DVD-RW
  • Podpora všetkých populárnych formátov pre prehrávanie hudby – MP3/WMA/AAC/WAV/FLAC/ALAC/AIFF/DSD
  • Tento audio prehrávač ponúka prehrávanie v režime Pure Audio (čistejší zvukový výstup)
  • Vysokokvalitné Stereo prehrávanie vďaka prepracovaniu všetkých detailov obvodov a čipov
  • Dostupnosť v prémiovej striebornej farbe, ktorá krásne zapadá do každého interiéru
  • Priama mechanická konštrukcia navrhnutá pre minimalizovanie nežiaducich vibrácií
  • DAC Master Clock dizajn obvodov zaručuje reprodukciu zvuku v plnej kvalite a bez šumu
  • Možnosť ovládania pomocou diaľkového ovládača

Denon vybavený viac ako kedykoľvek predtým

Výstupný analógový signál tohto modelu je doplnený pozláteným RCA konektorom pre pripojenie k štandardnému zosilňovaču. Umožňuje tiež pripojenie do výstupu pre optický kábel, koaxiálny kábel, stereo RCA a oddelené analógové a digitálne napájanie pre zachovanie čistoty zvukového signálu. DCD-1600N Silver premium má pokročilé spracovanie AL32 a ultra presný (192 kHz/32 bit D/a) prevodník, vďaka ktorému môžete vytvárať digitálne nahrávky identické s pôvodným zvukom.

Hlavne nenudiť

Vzory obvodov tohto prémiového strieborného prehrávača sú kompletne prepracované. Oddelením transformátorov a zabezpečením krátkej interferencie medzi obvodmi pravého a ľavého kanálu, bola docielená kvalita ako nikdy predtým. Informácie na disku sú teraz čítané bezchybne a vysokokvalitný signál je dodávaný pomocou Advanced AL32 Processing. Denon DCD-1600N tvorí optimálnu dvojicu so zosilňovačom Denon PMA-1600N. Vzhľadom na podporu diskov DVD je schopný prečítať zvukové nahrávky s vysokým rozlíšením až do 192 kHz/24 bitov.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DENON DCD-1600NE Silver premium
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON DCD-1600NE Silver premium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Denon DCD-1600NE Silver premium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Denon DCD-1600NE Silver premium.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií