AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Dermacol Mega Lashes

Zobraziť katalóg
Dermacol Mega Lashes
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje Riasenku Mega Lash Express Volume a Odličovač pre citlivé oči
Kód:  VBAL511 Produktové číslo:  8595003116398 Stránky výrobcu

Dermacol Mega Lashes

Praktická sada kozmetiky Dermacol prináša maskaru a odličovač na oči. Maskara Mega Lashes Express Volume úžasne predĺži krátke riasy, oddelí jednu od druhej a dodá vášmu pohľadu úžasný vzhľad. Odličovadlom Sensitive Eye Make-up Remover maskaru perfektne odlíčite, bez toho aby ste sa pri tom obávali o vaše citlivé očné okolie. Sada je balená v trendy lesklej taštičke.

Kľúčové vlastnosti sady maskary a odličovača DERMACOL

  • Odličovač perfektne a pritom šetrne odlíči make-up a nečistoty z citlivej pleti okolo vašich očí
  • Nevysušuje a nedráždi pleť
  • Odličovač na oči Sensitive Eye Make-up Remover zanechá vašu pokožku hydratovanú a uvoľnenú
  • Maskara predlžuje, zhusťuje, tvaruje
  • Precízne spracovaná objemová kefka riasy perfektne oddelí
  • Výrazné farebné pigmenty
  • DERMACOL Mega Lashes Express Volume nezlepuje a nevytvára hrudky
  • Oftalmologicky testované – bez alkoholu a parfumácie
  • Sada je v trendy lesklej taštičke

Odličovač DERMACOL Sensitive Eye Make-up Remover

Ak sa stále stretávate s podráždenou a začervenanou pokožkou okolo očí, po použití odličovača make-upu, môžete na tieto nepríjemné starosti zabudnúť. Neparfumovaný odličovač na oči DERMACOL Sensitive Eye Make-up Remover je špeciálne určený na bezchybné a jemné odlíčenie očí, citlivú pokožku okolo očí navyše nevysušuje ani nedráždi. Zabraňuje podráždeniu pleti a zanechá ju dokonale odlíčenú, hydratovanú a ošetrenú.

Ako používať:
Naneste primerané množstvo odličovača DERMACOL na odličovací tampón a priložte na očné viečko, pritom jemne pritlačte. Nechajte niekoľko sekúnd pôsobiť a potom jemne zotrite.

Zloženie:
AQUA, PROPYLENE GLYCOL, OLIVE OIL PEG-7 ESTERS, PANTHENOL, SODIUM PEG-7 OLIVE OIL CARBOXYLATE, CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT, GLYCERIN, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, TRIETHANOLAMINE, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN

Maskara DERMACOL Mega Lashes Express Volume Mascara Black

Mega Lashes Express Volume dodá riasam mimoriadnu dĺžku, nádherne ich vykreslí aj rozčeše! Predstavuje perfektné riešenie pre krátke riasy. Vďaka dokonale priľnavej krémovej textúre nadobudne každá riasa nevídaného objemu aj dĺžky. Kefka so schopnosťou naniesť optimálne množstvo farby dokáže precízne oddeliť jednu riasu od druhej. Navyše nikdy nevytvára hrudky. Prírodné vosky so špeciálnymi polymérnymi látkami riasy tvarujú, dodávajú im hustotu, dĺžku i fixáciu na dlhé hodiny. Intenzívne čierne pigmenty umožňujú dosiahnuť výrazného farebného odtieňa. Je vhodná aj pre používateľov kontaktných šošoviek.

Zloženie:
Aqua, Cera Alba, Paraffin, Glyceryl Stearate, Oryza Sativa Cera, Butylene Glycol, Palmitic Acid, Acacia Senegal Gum, Polybutene, Aminomethyl Propanol, Copernicia Cerifera Cera, Stearic Acid, VP/Eicosene Copolymer, Hydroxyethylcellulose, Dimethicone, Polyester-4, Ethylhexylglycerin, Sodium Nitrate, Glyoxal, Tocopherol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, CI 77499


Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dermacol Mega Lashes Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Mega Lashes. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dermacol Mega Lashes.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií