DIWEAVE DW-32

Zobraziť katalóg
DIWEAVE DW-32
Rebriny – výška 240cm, modul rebrík, modul hrazda, lavica, materiál jaseň
Kód:  SPTdw0002 Produktové číslo:  8594172231383

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DIWEAVE DW-32

Ak je šport a cvičenie vašou vášňou, iste oceníte kúsok posilňovne priamo u seba doma. To sa vám môže splniť pomocou rebrín Diweave DW-32, vďaka ktorým už nemusíte strácať čas cestovaním do posilňovne. Vďaka týmto rebrinám si precvičíte všetky svaly v tele (avšak najmä hornú polovicu). Výhodou je, že môžete posilňovať v domácom prostredí. Rebriny sa inštalujú na stenu, kde nezaberajú toľko miesta. Využívajte všetky výhody klasických rebrín, hrazdy a lavice na posilnenie brušných svalov v jednom!

Kľúčové vlastnosti rebrín Diweave DW-32

  • Možné využiť ako v posilňovni, tak doma
  • Možnosť precvičiť si všetky svaly v tele
  • Univerzálne cvičebné náradie
  • Vhodné pre všetky vekové kategórie
  • Rebrinový systém zložený z rebríka, hrazdy a lavice na posilňovanie brucha

Vhodné pre všetky vekové kategórie

Rebriny Diweave sú vhodné ako do domáceho prostredia, tak aj ako náradie do klasických posilňovní. Celý rebrinový systém je vytvorený z kvalitného jaseňového dreva, ktoré podporuje ich pevnosť a bezpečnosť. Ide o univerzálne cvičebné náradie, ktoré je vhodné všetkým vekovým kategóriám a poslúži na precvičenie celého tela. Môže slúžiť ako zábava a precvičenie motoriky pre deti, rehabilitačné cvičenia pre starších alebo jednoducho na posilňovanie.

Rebrinový systém poskytne širokú škálu náradia

Celý systém Diweave DW-32 poskytne základný rebrík (145 cm), výškovo nastaviteľnú hrazdu (so základňou s výškou 68 cm), ktorú je možné nastaviť do troch polôh a lavicu na posilňovanie brucha (160 cm). Celá konštrukcia nezaberá príliš veľa miesta – na výšku meria 240 cm.

Poznámka:
» Všetky rebriny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DIWEAVE DW-32 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Diweave DW-32. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DIWEAVE DW-32.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií