Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Nescafé Dolce Gusto Nesquik 16 ks

Zobraziť katalóg
Nescafé Dolce Gusto Nesquik 16 ks
4,5 146 hodnotení
Kávové kapsuly typ nápoja: nekávové špeciality, nesquik, 16 porcií - 0,29 €/1 porce
Kód:  EAN3136g Produktové číslo:  12142995 Stránky výrobcu

Nescafé Dolce Gusto Nesquik 16 ks

Vynikajúci nekávový nápoj Nesquik s prípravou za studena, ktorý si nájde miesto ako osviežujúce potešenie v teplejších dňoch pre malé i väčšie deti. Ide o nápoj s nižším obsahom kakaa, vďaka čomu je menej horký a jeho chuť je perfektne vyladená štipkou vanilky a plnotučným mliekom. Kapsule Dolce Gusto sú hermeticky uzavreté, a tým zaručujú stálu čerstvosť. Na prípravu vložte kapsulu do vášho prístroja Dolce Gusto a použite studenú vodu na kapsulu. Nápoj dosiahne lepšiu teplotu a viac osvieži po pridaní ľadu. V balení nájdete 16 kapsúl pre 16 porcií.

zloženie:
Sušené plnotučné mlieko (46,1 %), Cukor, Kakaový prášok so zníženým obsahom tuku (10,5 %), sušené odstredené mlieko, arómy, Minerálne látky (uhličitan vápenatý a uhličitan horečnatý), Laktóza, Plne stužený rastlinný tuk (kokosový) , Emulgátor (sójový lecitín), Jedlá soľ, Kvasničný extrakt, Vitamíny (C, B1, niacín, kyselina pantoténová, B6, kyselina listová), Škorica

Parametre a špecifikácia

Alergény
6 - Sójové bôby (sója), 7 - Mlieko Hotovo!
Počet porcií
16 porce Hotovo!
Typ nápoja
Nekávové špeciality Hotovo!

Alergény

Alergény
6 - Sójové bôby (sója), 7 - Mlieko Hotovo!

Počet porcií

Počet porcií
16 porce Hotovo!

Typ nápoja

Typ nápoja
Nekávové špeciality Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nescafé Dolce Gusto Nesquik 16 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESCAFÉ Dolce Gusto Nesquik 16ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nescafé Dolce Gusto Nesquik 16 db.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií