Motorola EDGE 50

Dolu Nitro pre deti s klaksónom

Zobraziť katalóg
Dolu Nitro pre deti s klaksónom
Elektrické auto pre deti vhodné pre chlapcov, nosnosť do 35kg, rozmery auta: 103cm×43cm×58cm, hmotnosť auta: 15kg, dĺžka jazdy na jedno nabitie: 3h, vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif12203 Produktové číslo:  8690089080691
Dolu Nitro pre deti s klaksónom Predaj skončil

Dolu Nitro pre deti s klaksónom

Každé dieťa bude z tohto darčeka vo vytržení. Parádne červené elektrické auto do terénu Nitro značky Dolu v prepracovanom outdoor dizajne nadchne všetkých malých dobrodruhov a výletníkov. Autíčko je neustále pripravené vyraziť do akcie. Je vybavené spiatočkou a automatickým brzdovým systémom. Ten sa aktivuje, keď je povolený plynový pedál. Kolesá sú vyrobené z tvrdého plastu a pre lepšiu priľnavosť a výkon vozidla sú doplnené o stredový gumový pás. Auto je vybavené prednými svetlami a pre ľahšiu manipuláciu má odnímateľné príslušenstvo. Samozrejmosťou je bezpečnostný pás a nechýba ani klaksón. Vozidlo je určené pre deti od troch rokov a s maximálnou hmotnosťou 35 kg.


Kľúčové vlastnosti detského auta Dolu Nitro

  • Úžasný darček pre deti
  • Elektrické auto Dolu Nitro s automatickým brzdovým systémom
  • Umožňuje jazdu vpred a vzad
  • Kolesá so stredovým gumovým pásom
  • Červené auto s prednými svetlami
  • S bezpečnostným pásom a klaksónom
  • Určené pre deti od 3 rokov, do 35 kg

Rozmery:
58 × 103 × 43

Hmotnosť:
15 kg

Nosnosť:
35 kg

Batéria:
6 V


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dolu Nitro pre deti s klaksónom
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dolu Nitro pro děti s klaksonem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dolu Nitro für Kinder mit Horn. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dolu Nitro für Kinder mit Horn. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dolu Nitro elektromos terepjáró dudával.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií